Mejsi Vilijams, zvezda “Game of Thrones”, u ulozi punk heroine u seriji Sex Pistolsima

0
456
Oglasi
Mejsi Vilijams (Pistol)/Photo: wikiofthrones.com
Mejsi Vilijams (Pistol)/Photo: wikiofthrones.com

“Igra prestola” je definitivno najslavnija serija 21. veka. Fantastična drama postavila je visoke standarde kvaliteta, ali je postala poznata i po raznim kontroverznim scenama ocenjenim sa X, odnosno neprikladnim za maloletnu populaciju.

Priličan broj gledalaca bio je šokiran količinom golotinje i seksualnih scena u HBO epu. Glumci su pokušali da objasne javnosti zašto su oni važni za priču, a Mejsi Vilijams je pokazala da se pred kamerama ne oseća nimalo stidljivo. Glumica je ove nedelje to dokazala i na obali Dovera dok je snimala novu biografsku seriju o bendu Sex Pistols.

Počelo snimanje serije o Sex Pistolsima, evo kako će izgledati članovi benda…

Glumica (23) je prošla bez grudnjaka i nosila je prozirni žuti PVC kaput i crne tregere dok se vozila na biciklu po suncu. Međutim, kasnije je otkriveno da su joj grudi bile – lažne. Reč je se o podupiraču od lateksa koji je korišćen za potrebe snimanja.

Džoni Roten ljut zbog serije koju snima Deni Bojl: Pokušavaju da unište ugled Seks Pistolsa…

U svakom slučaju, fasninantno je kako se belokosa zvezda transformisala u pank model Pamelu Ruke za potrebe biografsko filma koji sinma Deni Bojl. Mejsi tumači Pamelu, koja je bila poznata po radu sa Vivijen Vestvud. Takođe je radila u londonskom butiku Sex 1970-ih.

“Lonely Boy” Stiv Džons: Pitao sam se da li da otkrijem sve Sex Pistols tajne… a onda sam rekao sebi “Zajebi, šta te briga”

Šestodelna serija pod nazivom “Pistol” zasnovana je na memoarima basiste benda Stiva Džonsa. Serija bi trebalo da dokumentuje “uspon do slave” Džonija Rotena, Stiva Džonsa, Glena Metloka, Pola Kuka i Sida Višiza.

HL/Izvor: wikiofthrones.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime