Marčelo pred koncert 6. decembra u MTS dvorani: Videćemo šta će se dogoditi te večeri…

0
548
Oglasi
Marčelo/Photo: Nebojša Babić, promo

Marko Šelić Marčelo i njegov tim izuzetnih muzičara ovogodišnju sezonu svirki po regionu i šire krunisaće beogradskim koncertom 6. decembra u MTS dvorani.

– “Nojeva varka” je najličniji album do sada: uvek je bilo iz srca, ali ovaj put je i iz džigerice, iz totalnog neizdrža koji nije samo moj. To je priča o paramparčanju sebe i ideala usred zemlje koja se kruni – i o ponovnom sastavljanju – kaže Marčelo. – Jedva čekamo da sva ta osećanja napokon podelimo s beogradskom publikom i uživo.

MARČELO KONAČNO PREDSTAVIO “NOJEVU VARKU”: ZAŠTO? ZATO ŠTO OVDE RASTU NEKA NOVA DECA I NEMAMO PRAVA DA IM OSTAVIMO UŽAS…

Prodaja karata za koncert počinje danas na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs.

Marčelo već dve decenije gradi autorski glas društveno angažovanog muzičara, kolumniste i pisca. Eklektičan pristup muzici, britki stihovi i doslednost u “borbi s vetrenjačama” obeležili su ga kao jednog od najuticajnijih savremenih autora u Srbiji.

Njegova nepresušna energija dosad je iznedrila šest albuma, četiri romana, nebrojene novinske kolumne za razne redakcije i pregršt pratećih angažmana, među kojima se ističu iskoraci u svet teatra i stripa. Smatran glasom izgubljene generacije, zajedno sa svojim bendom nastavlja da širi bazu obožavatelja na sve generacije, neumorno budeći po celom regionu ono što nedostaje: nadu i veru u pomirenje.

Marčelo/Photo: Nemanja Maraš

Muzika Marčela i njegovih saboraca najčešće se – i dalje – svrstava u kategoriju hip-hopa. Ali na trasi dugoj dvadeset godina, a naročito na poslednjem albumu, granice su žestoko pomerane van fioke žanra: od elektronike preko prizvuka džeza i soula, pa sve do sevdalinke. Čitav taj pređeni put staće u dinamičan nastup u MTS Dvorani, nove pesme ukrstiće se sa starim.

– Zahvalnost publici. To je vodeća emocija s kojom ulazimo u pripreme za ovaj koncert. Neka vrsta vrlo intimne proslave, eto šta će se dogoditi te večeri. Album smo radili iz sve snage, i sviraćemo iz sve snage.

MARČELO: RADIJE BIH DA BUDEM BUDALA I IDEALISTA, NEGO CINIK KOJI JE, KAO, “IZNAD SITUACIJE”…

Koncertno odsustvo izazvano pandemijom učinilo je ne samo da se publika uželi Marčela, već i obrnuto. Na Exitu su posetioci imali prilike da posvedoče nesvakidašnjoj scenskoj energiji i atmosferi koju je Marčelo pružio publici uz podršku svojih vrhunskih saradnika. Na koncertu u prestonici, družina će biti u punom sastavu: Nevena Glibetić Nensi, Rade Sklopić Raid, Miloš “Ministar Lingvista” Borovnjak, Aleksandar Jovanović Šljuka, Filip Krumes, Aleksandar Cvetković Drama, Max Kochetov, Marko Fabry i Marko Cvetković Cvele. A biće, naravno, i dragih gostiju.

Da ovaj tim na bini uvek pruža maksimum, beogradska publika će imati prilike da se uveri u utorak, 6. decembra, s početkom u 20.00 časova.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs do 31. oktobra po cenama od 2.500, 2.000 i 1.500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime