Malo da se smejemo, malo da se nerviramo… Antistendap “Đurologija” 9. decembra u MTS dvorani

0
148
Branko Đurić Đuro/Photo: Dragan Teodorovic Zeko
Branko Đurić Đuro/Photo: Dragan Teodorovic Zeko
Oglasi

Već skoro punih 10 godina naš popularni glumac Branko Đurić Đuro uveseljava široke narodne mase sa svojim savršenim antistendapom “Đurologija” i do sad je imao preko 660 izvođenja širom sveta.

Od tih 660 izvođenja skoro 30 je izvedeno u mts Dvorani.

Branko Đurić Đuro: Sve smo do sada pogodili u “Nadrealistima”, ostalo je još samo da Brega i Springstin postanu predsednici

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima.

BRANKO ĐURIĆ ĐURO ZA HEADLINER: Novi primitivizam nije mrtav,  STALNO DOLAZI SVE NOVIJI I NOVIJI

Ovaj antistendap, kako ga i sam Đuro naziva, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd – kaže Đuro.

Kako sve to izgleda uživo, ako već niste, proverite 9. decembra u mts Dvorani.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime