Madonini saradnici održali hitan sastanak… plaše se da pevačica neće preživeti, napravili su krizni plan

0
504
Madonna - The Celebration Tour , promo
Oglasi

Pop diva Madona hitno je hospitalizovana i nalazi se na intezivnoj nezi.

Naime, kako su juče preneli svetski mediji, pevačica se u bolnici nalazi zbog bakterijske infekcije.

Kako se sada saznaje, Madonin krizni štab održao je sastanak na kojem su odlučili da odlože sve njene nastupe. Deo ekipe, naime, strahuje da pevačica neće preživeti.

Madona u bolnici, pronađena bez svesti, odložena svetska turneja…

Oni su bili zabrinuti jer odlažu dugo najavljivanju turneju samo 3 nedelje pre početka, ali drugi izbor nisu imali.

– Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku ne zna kako će se sve završiti. Madona je veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg – navodi izvor za Daily Mail i dodaje:

– Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuće. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približava, doneli su odluku da odlože prilično odmah, tako da su planovi pokrenuti.

Kako dalje navode u pomenutom tekstu, čak iako se pevačica oporavi neće moći da “uskoči” u raspored, jer niko ne želi da stavlja takvu vrstu pritiska na nju.

Šta se do sada zna o Madoninom stanju

Madona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku, u subotu 24.06, i to bez svesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Pevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vreme je bila u bolnici, uz majku.

Madona je zadobila bakterijsku infekciju, zbog čega je primljena na intenzivnu negu, a njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom negom.

Povodom njenog stanja oglasio se i Madonin rođak.

– Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo – ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

– Ovo je bio šok. Madona veruje da je nepobediva i ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se – dodao je.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime