Lusi Kapaldi podržao Joker Out tokom britanske avanture…

0
254
Joker Out, Arsenal Fest 2023/ Photo: AleX
Oglasi

Prethodni period doneo je niz uspeha za trenutno najpopularniji slovenački bend Joker Out. Dok su Bojan, Jure, Kris, Jan i Nace osvajali srca publike na rasprodatoj britanskoj turneji, njihov hit singl “Carpe Diem” prešao je 15 miliona slušanja na muzičkom servisu Spotify.

Joker Out započeo je svoju britansku avanturu zajedno sa kolegama iz benda Wild Youth, koji su predstavljali Irsku na ovogodišnjem prestižnom muzičkom takmičenju Pesma Evrovizije.

Joker Out zakazali prvi samostalni koncert u Beogradu – 3. novembar, Dom omladine…

Turneja je kulminirala neverovatnim nastupom u Londonu gde su im se pridružila mnoga poznata lica, među kojima je najveću podršku pružio legendarni Luis Kapaldi. Publiku je dodatno zapalila šarmantna Mae Miler otpevavši svoju dobro poznatu numeru “I Wrote A Song”.

Joker Out, promo

– Konor O’Donahju, Kal Mekadam i Dejvid Velan iz benda Wild Youth proveli su veče sa nama pričajući o životu, a mene je to podsetilo koliko treba da budem zahvalan i koliko sam neverovatno srećan što imamo priliku da radimo ono što najviše volimo. Narednog dana Luis Kapaldi nas je dočekao nakon nastupa uz divne reči hvale i podrške. Živela nova prijateljstva i još bolje svirke – rekao je frontmen benda Bojan Cvjetićanin.

Joker Out za samo dva sata rasprodali koncert u Beogradu, dodat još jedan datum…

Svakog 15-og u mesecu fanovi će imati specijalnu priliku da dožive delić atmosfere sa nastupa kroz web serijal pod nazivom “Welcome to the Backstage”, koji je od sada dostupan na zvaničnom youtube kanalu Joker Out. Prva epizoda prikazuje avanture sa nastupa u Dablinu, dok će 15. avgusta biti objavljeni doživljaji sa nastupa u Londonu o kom svi bruje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime