“Low Tide“… LP Duo predstavio novi video singl

0
290
Oglasi
LP Duo/ Photo: Laslo Antal
LP Duo/ Photo: Laslo Antal

LP Duo,  poznati dvojac  u sastavu – Sonja Lončar i Andrija Pavlović predstavili su novi video singl pod nazivom “Low Tide“.

Numera je deo izdanja “Dead Sea“ – drugog studijskog albuma koji je duo u potpunosti komponovao, izveo i producirao za klavire, hibride i sintisajzere.

Spot koji na magičan način upotpunjuje atmosferu kompozicije na vizuelnom nivou osmislio je, snimio i režirao Laslo Antal – dugogodišnji saradnik LP Dua.

LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić

– Postepena grandioznost, unutrašnja borba, konstantna strepnja. Penjanje do vrhunca uzbuđenja i poslednjeg refrena koji kao da treba da potvrdi da uprkos svoj silini udara talasa, brod može preživeti. Nežna, “daftpankovska“, ispumpana koda, daje nam mogućnost da predahnemo nakon svega doživljenog u ovoj partituri – izjavili su Sonja Lončar i Andrija Pavlović o kompoziciji “Low Tide“.

Album “Dead Sea“, sa 11 kompozicija koje prate priču dvoje putnika u potrazi za smislom, od 11. jula je, pored već postojećeg digitalnog i CD formata, globalno dostupan i na vinilu.

Aktuelni album, kao i druga LP Duo izdanja, u Srbiji se mogu kupiti i putem novootvorene Ammonite Store internet prodavnice.

LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić
LP Duo/ Photo: Žarko Andrejić

Posle albuma “Duality“ iz 2019. godine i spajanja naizgled nespojivih svetova analognog i digitalnog, “Dead Sea“ nastaje i komunicira kroz dodir sa najfinijim unutrašnjim doživljajima i emocijama.

Retro futuristički spoj klavira i sintova je nešto što LP Duo već čini prepoznatljivim duetskim ansamblom, s tim što ovog puta tačka melanholičnog preispitivanja doseže vrhunac zahvaljujući izuzetnoj kombinaciji melodičnosti i harmoničnosti muzike.

Duo je trenutno na turneji na kojoj publika ima priliku da uživo čuje izvođenje kompozicija sa ovog albuma, a kalendar zakazanih koncerata i umetnički rad ovog dvojca možete pratiti na zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime