Lizzo se slomila zbog mržnje na internetu… Pogledajte njenu live ispovest. A Facebook reagovao – blokiranjem komentara

0
179
Oglasi
Lizzo/ Photo: Promo (Mascom)
Lizzo/ Photo: Promo (Mascom)

Američka pevačica Lizzo pre nekoliko dana, slomila se na Instagram Liveu zbog uvredljivih komentara na račun svog tela i boje kože koje svakodnevno dobija na društvenim mrežama, a koji su postali posebno glasni posle izlaska poslednje pesme “Rumors”.

Lizzo se oglasila posle lažne vesti da je “skokom u publiku ubila fana”: Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika

Uplakana Lizzo izjavila je da se ponekad oseća kao da je svet ne voli i dodala kako nema veze koliko ćeš pozitivne energije uneti u svet, uvek će biti neko ko će imati nešto ružno da kaže za tebe.

U trinaestominutnom videu, uz reči da su takvi komentari bolni za nju, pokušava da ostane pozitivna, pa dodaje: “Ne stvaram muziku ni za koga. Ja sam crnkinja koja stvara muziku. Ne služim nikome osim sebi. Svi ste pozvani na Lizzo koncert, na Lizzo pesmu. Pozvani ste na dobru energiju, svi su pozvani”.

Na stranu Lizzo odmah je stala Kardi B s kojom je nedavno objavila pesmu “Rumors”. Na Twitteru se oglasila povodom ovog događaja, a napisala je: “Kad se zauzmete za sebe, oni tvrde da ste problematični i osetljivi. Kad to ne učinite, kidaju vas tako dugo dok se ne rasplačete ovako. Bez obzira jeste li mršavi, krupni ili plastični, oni će uvek isticati vaše nesigurnosti. Setite se da su to štreberi koji damo gledaju u popularni sto”.

Na kraj mržnji na internetu odlučio je da stane i sam Facebook. Kako navode iz Facebooka, već su obrisali brojne komentare ostavljene na nedavnim postovima pevačice, a to će nastaviti da radei dalje. Takođe su naveli da će brisati sve profile koji nastavljaju da krše uputstva zajednice o govoru mržnje, uznemiravanju ili zastrašivanju.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime