Home»Muzika»Lizzo se oglasila posle lažne vesti da je “skokom u publiku ubila fana”: Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika

Lizzo se oglasila posle lažne vesti da je “skokom u publiku ubila fana”: Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika

4
Shares
Pinterest Google+
Lizzo/ Photo: Promo (Mascom)
Lizzo/ Photo: Promo (Mascom)

Mlada svetska muzička zvezda Lizzo progovorila je o glasinama koje su potresle mnoge njene fanove – da je na jednom koncertu navodno ubila obožavatelja.

Kako je istakla, ta priča jedna je od onih koje su joj u karijeri posebno zasmetale.

– Svašta sam pročitala o sebi na Internetu, no najviše mi je zasmetala glasina da me na jednom koncertu publika nosila na rukama i da sam ubila nekoga –  rekla je Lizzo i naglasila da nikad u životu nije ‘surfovala publikom’ i da je to apsolutna laž.

U videu koji je objavila na TikToku čak je i skočila na stomak na krevet, a sve kako bi dokazala da takav skok ipak nema smrtonosnu silu.

“Želite tako nešto da povežete s mojim imenom? Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika”, poručila je pevačica u videu.

@lizzoSTOP THE 🧢♬ original sound – lizzo

Podsetimo, Lizzo je najpoznatija po hitovima “Good as Hell” i “Truth Hurts” ali i po promovisanju prirodne lepote i “body positivity” pokreta.

Plus size pevačica ponosno na društvenim mrežama, pa i svugde drugo, pokazuje sve svoje nesavršenosti bez korištenja Photoshopa.

Previous post

U Italiji predstavljena kovanica od 5 evra sa likom Enia Morikonea...

Next post

I MTV sprovodi cenzuru... Ovih 19 rok spotova zabranjeni su na slavnoj muzičkoj televiziji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *