Lizzo optužena za seksualno zlostavljanje: Terala svoje plesačice na bizarne perverzije…

0
356
Lizzo/ Photo: Promo (Mascom)
Oglasi

Američku pevačicu Melisu Vivijan Džeferson, poznatiju kao Lizzo, njene nekadašnje plesačice su optužile za zlostavljanje.

Kako piše Daily Mail, reč je o Kristal Vilijams, Arijana Dejvis i Noel Rodrigez koje su pevačicu optužile za “seksualno uznemiravanje i neprijateljsko radno okruženje”.

kako je u tužbi navedeno, a prenose inostrani mediji, ona je navodno plesačice terala “da dodiruju gole stripere u striptiz-baru”, a tvrdi se i da je na negativan način komentarisala težinu i fizički izgled plesačica.

Lizzo se oglasila posle lažne vesti da je “skokom u publiku ubila fana”: Znam da sam velika, ali nisam baš toliko je**no velika

“Pozivala je članove tima da se smenjuju i dodiruju stripere i striptizete u amsterdamskom klubu. Terala je Dejvisonovu da dodirne striptizetu za grudi”, piše u tužbi.

Lizzo je, navodno, pomenute plesačice terala na razne druge bizarne i bludne radnje. Advokatica Ron Zambrano rekla je da su “zapanjujući načini na koje su Lozzo i njena menadžerka tretirali saradnike”.

“Ona sramoti svoje plesače i ponižava ih na načine koji nisu samo nezakoniti već i apsolutno demorališući“, rekla je advokatica, piše Daily Mail.

Lizzo na “popravnom” izvela cover “Du Hast”, odlepili i fanovi i Rammstein

“Lizzo je pozivala ​​članove plesne postave da naizmenično dodiruju gole izvođače, hvataju dildo iz vagine izvođača i jedu banane koje vire iz vagine izvođača”, tvrdi se u tužbi.

Osim pevačice, i šefica njenog plesnog tima Širlin Kvigli suočava se sa nizom optužbi. Ona je, navodno, “delila razvratne se*sualne fantazije i javno raspravljala o nevinosti jedne od tužiteljki, dok je grdila one koje su imale odnose pre braka”.

Lizzo se slomila zbog mržnje na internetu… Pogledajte njenu live ispovest. A Facebook reagovao – blokiranjem komentara

Kako se navodi, žalbe su podnete za neprijateljsko radno okruženje, seksualno, versko i rasno uznemiravanje, te diskriminaciju u pogledu invaliditeta, od čega je Lozzo posebno optužena za seksualno uznemiravanje, diskriminaciju u pogledu invaliditeta, stvaranje neprijateljskog radnog okruženja i neuspeh u zaustavljanju svih navedenih problema.

Kao optužena navedena je i njena kompanija Big Grrrl Big Tourning Inc..

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime