“Live in Leipzig”… Manntra objavila album sa koncerta u Lajpcigu

0
140
Manntra/ Photo: Promo
Oglasi

“Et In Peccatum”, “Ori Ori“ i “Kiša“ bile su tri predvodnice prvog live izdanja Manntre “Live in Leipzig”, koje je bend snimio na koncertu u Lajpcigu, a sažima pet godina njihovog muzičkog  tvaralaštva.

Album je najavljen singlom “Et In Peccatum“ – pesmom koja spaja rasplamsalu strast mase besprekorno spajajući folk metala sa očaravajućim latinskim refrenom.

Usledio je singl “Ori Ori“, a pre dve nedelje i kao live verzija, a zatim i posebno simbolična, debitantska “Kiša” koja je Manntru lansirala u underground fenomen regiona.

Spajajući metal, gotik i zvuk istarskoga, odnosno slovenskog folklora, Manntra je stvorila jedinstveni potpis iz tradicionalnih muzičkih formi i modernih instrumenata žestokih žanrova.

Manntra/ Photo: Promo

Njihova muzika pruža uvid u istoriju, folklor i mitologiju uz dinamične melodije koje se mogu doživeti u punom sjaju tek na live izvođenjima.

Tokom njihove prve turneje kao headlinera u Nemačkoj, bend je postigao značajan uspeh, a većina koncerata bila je rasprodata.

U septembru 2023. najviše su imali razloga za slavlje: objavljen je novi studijski album pod nazivom “War of the Heathens”. Tih je dana snimljen i rasprodati koncert u Leipziger Täubchenthal.

A domaća publika koja želi da čuje Manntru uživo imaće priliku 14. aprila u Domu omladine Beograda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime