Lider grupe The Pogues Šejn Mekgouan na respiratoru… ostale su samo molitve…

0
1843
ŠEjn Mekgouam/Photo: twitter screenshot
Oglasi

Šejn Mekgouan se nalazi na intenzivnoj nezi. Njegova supruga Viktorija Meri Klark zatražila je ‘‘ljubav i molitve‘‘ od obožavalaca pošto je podelila potresnu fotografiju pevača grupe The Pogues povezanog na respirator, prenosi Daily Mail.

Šejn Mekgouan već je mesecima na intenzivnoj nezi nakon što mu je prošle godine dijagnostikovan virusni encefalitis (upala mozga). On može da bude opasan po život i zahteva hitno lečenje. Simptomi uključuju gubitak pokreta i poteškoće u govoru, a Šejnovo zdravstveno stanje i te kako se pogoršalo.

Svetlost me ubija… Šejn Mekgouan objavio da boluje od encefalitisa

Na platformi X je njegova supruga Viktorija Meri Klark zahvalila svima koji su pružali podršku paru u trenutku kada im je bilo potrebno te uputila najbolje želje “svima koji se trenutno bore”.

Mekgouan je najpoznatiji kao frontmen seltik pank benda The Pogues, koji je postigao uspeh 1980-ih nizom albuma i svojim kultnim božićnim hitom “Fairytale of New York”. Nastupao je s muzičarima među kojima su Kirsti Mekol, Šinejd O’Konor i Nik Kejv.

Šejn Mekgovan je i ranije imao velike zdravstvene probleme

Kako je ludovao Šejn Mekgouan… Legendarni irski panker objavio knjigu “The Eternal Buzz And The Crock Of Gold”

Prema pisanju Jutarnjeg lista, nagađa se da je Šejn ponovo primljen na intenzivnu njegu u junu, ali njegova supruga nije otkrila tačan razlog ponovnog prijema.

Naime, 65-godišnjem Šejnu bolest je dijagnostikovana krajem prošle godine i rečeno je da se pogoršala herpesom zosterom koji se proširio na oko. Nažalost, to je samo jedan od brojnih zdravstvenih problema koje je Irac pretrpeo tokom godina.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime