Letu štuke u Novom Sadu i Beogradu

0
522
Letu štuke/Photo: Tarik Zahirović
Oglasi

Sarajevsk bend Letu štuke održaće koncerte 22. decembra u novosadskom Domu kulture i  23. decembra u Zappa bazi u Beogradu.

Dino Šaran i ekipa vraćaju se pred srpsku publiku, ne bi li zaokružili priču oko promovisanja još uvek aktuelnog, četvrtog studiskog albuma “Topla voda”, objavljenog u novembru 2018. godine.

– Posle duže pauze izazvane kovid pandemijom 22. i 23. decembra konačno sviramo u Novom Sadu i Beogradu. Radujemo se novom susretu sa našom publikom u Srbiji i verujemo da će to biti koncerti za pamćenje. Od nas možete da očekujete naše najveće hitove, a mi od vas horsko pevanje u što većem broju. Vidimo se – izjavio je Dino Šaran pred nastupajuće koncerte.

Grupa Letu štuke nastala je još 1986. u Sarajevu, pod uticajem panka i novog talasa.

Krajem osamdesetih prihvaćeni su kao lokalna atrakcija, međutim, ratna dešavanja uticala su na raspad benda.

Novo, značajnije poglavlje, počelo je 2004. kada je Dino Šaran okupio osveženu postavu Štuka.

Prvi album iz 2005, nazvan po bendu, doneo je niz hitova koji su i danas udarni koncertni aduti – “Mjesto za dvoje”, “Minimalizam”, “Šutiš”, duet sa Darkom Rundekom “Sunce”…

Usledili su takođe uspešni albumi “Proteini i ugljikohidrati” (2008) i “Brojevi računa” (2011), a “Topla voda” donela je, između ostalog, saradnju sa Dubioza kolektivom u hitu “Zemlja gori”.

Ulaznice za koncert benda Letu štuke u Domu kulture Novom Sadu možete da nabavite preko servisa GigsTix po ceni od 1.400 dinara, a za koncert u Zappa bazi, preko servisa Tickets kao i u Zapa Baru (Kralja Petra 41).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime