Fanovima se baš ne sviđa himna SP u Kataru: Imali ste 10 godina da snimite nešto pametno..

0
447
Tukoh Taka - Official FIFA Fan Festival
Oglasi

Samo nekoliko dana pošto je objavljena himna FIFA Fan Festivala u okviru Svetskog prvenstva u Kataru reakcije se ne stišavaju, a čini se da fanovi nisu “preoduševljeni”, i “upomoć” dozivaju Šakiru čije su pesme obeležile prethodna izdanja Mundijala.

Fudbalski fanovi nisu impresionirani pesmom “Tukoh Taka” koju izvode Maluma, Nicki Minaž i Marijam Fares, koja je jedna od himni Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru. Na društvenim mrežama su iskazali svoje nezadovoljstvo pesmom uprkos njenom veselom tonu i kombinaciji stihova na španskom, engleskom i arapskom jeziku.

Rod Stjuart je veliki fudbalski fan, ali neće u Katar ni za milion dolara: Stvarno ne bi bilo u redu…

Na TikToku hashtag “TukohTaka” obiluje snimcima nezadovoljnih korisnika koji su podelili svoje mišljenje, a mnogi od njih prizivaju povratak Šakire, čija je pesma “Waka Waka” bila himna prvenstva u Južnoafričkoj Republici, a pevačica je nastupila i 2006. u Nemačkoj i 2014. u Brazilu.

“Šakira, pokrenućemo GoFundMe kampanju za tvoje suđenje za utaju poreza, samo nemoj da dozvoliš da ova Walmart verzija Tokyo Drifta bude pesma Svetskog prvenstva”, poručio je jedan fan u viralnom videu na TikToku.

@norisplace The chorus is even worse #tukohtaka ♬ Tukoh Taka – Various Artists

“Bliski istok je imao 10 godina da napravi neverovatnu pjesmu za Svetsko prvenstvo i ovo je rezultat”, pisao je drugi nezadovoljni korisnik.

@naw_sir We make such good music and this is what we give 🤦‍♂️ #worldcup #worldcupsong ♬ Tukoh Taka – Various Artists

“Šakira bolje da vrati svoje kukove na Svetsko prvenstvo jer ovo ne možemo da slušamo”, “Izvinjavam se u ime Bliskog istoka”, “Pesma zvuči kao pevanje moje tetke na venčanju”, još su neki od komentara nezadovoljnih fanova na pesmu. Međutim, uprkos kritikama pesma je za tri danauspela da prikupi više od 13 miliona pregleda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime