LET ME BE FRENK… Kevin Spejsi progovorio posle više od godinu dana, u bizarnom video snimku tvrdi da nije kriv za seksualni napad

0
198
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: YouTube printscreen
Kevin Spejsi/Photo: YouTube printscreen

Glumac je progovorio kao Frenk Andervud iz serije “House of Cards” iz koje je otpušten prošle godine, po izbijanju afere.

Znam šta želite – izjavljuje Kevin Spejsi na početku videa nazvanog “Let me be Frank” (postoji dvoznačnost i svakako koincidencija s nazivom “frank” jer može da upućuje i na iskrenost, a ne samo na ime karaktera koji je glumac tumačio u seriji “Kuća od karata”) objavljenog na samo Badnje veče 24. decembra i nastavlja:

– O, sigurno je da su pokušali da nas razdvoje, ali ono što imamo je prejako, prejako. Uostalom, podelili smo sve, vi i ja. Rekao sam vam moje najdublje i najmračnije tajne. Pokazao sam vam tačno za šta su ljudi sposobni. Šokirao sam vas svojom iskrenošću. Uglavnom, izazivao sam vas i naterao vas da mislite. A vi ste mi verovali, iako ste znali da ne bi trebalo. Dakle, nismo završili, bez obzira šta neko kaže. Osim toga, znam šta želite. Želite me natrag.

Spejsi je monolog izrekao kao Frenk Andrevud iz serije “House of Cards”, iz koje je njegov lik bio izbrisan u finalnoj, šestoj sezoni, posle optužbi nekoliko osoba za seksualne napade. Prvo izricanje presude za seksualno uznemiravanje tinejdžera Spejsi očekuje već 7. januara, prema navodima Boston Globea.

Taj incident se dogodio 2016. godine u baru u Nanketu i uključivao je tada 18-godišnjeg sina bivše bostonske tv voditeljke vesti Heder Unruh.

Prema njebnim rečima, Spejsi je naručivao alkoholna pića za njenog sina dok ga nije napio i potom mu zavukao ruku u gaće i uhvatio ga za genitalije.

– Naravno, neki veruju u sve i s gnevom čekaju da priznam sve. Čekaju da za sve izrečeno kažem da je istina i da dobijem ono što zaslužujuem. Nije li to tako lakše? Kad bi sve bilo tako jednostavno. Ne biste žurili s presudom bez činjenica, zar ne? Bi li? Ne, ne vi. Vi ste pametniji od toga – zaključio je 59-godišnji Spejsi u videu koji ujedno predstavlja i njegovo prvo javno pojavljivanje od novembra 2017. godine.

Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime