Leni Kravic objasnio zašto nije prihvatio glavnu ulogu u filmu o Marvinu Geju

0
634
Oglasi
Leni Kravic/Photo: facebook@lennykravitz
Leni Kravic/Photo: facebook@lennykravitz

Kameron Krou, Džejmi Foks, Skot Rudin i dr. Dre navodno su tokom proteklih godina bili onioji su hteli da snime ili finansiraju film o pokojnoj ikoni Marvinu Geju, ali je iz raznih razloga ta njihova namera propala. Leni Kravic se još 2012. godine “prijavio” za ulogu Marvina Geja u filmu “Sexual Healing“ koji je trebalo da režira Džulijan Templ, ali tri meseca kasnije Kravic je odustao od filma. Zamenio ga je Džesi L. Martin poznat po ulozi u tv seriji “Zakon i red”, ali film svejedno još nije završen.

E to će biti zanimljivo štivo… Leni Kravic napisao autobiografiju “Let Love Rule”

U razgovoru za Rolling Stone Kravic je objasnio da je u početku bio predan toj ulozi i da je čak otputovao u mali belgijski grad u kojem je Gej kratko živeo tokom perioda oporavka od zavisnosti.

– Otišao sam u Ostende. Odseo sam u tamošnjem Marvinovom stanu. Otišao sam u teretanu u kojoj je trenirao boks, čak i u crkvu u kojoj je pevao. Družio sam se i sa rediteljem filma Džulijanom Templom. Međutim, jednostavno se nisam osećao dobro u vezi s tim. Ne mogu da vam kažem ni šta je to bilo. Događale su se neke poslovne stvari vezane uz film i finansiranje filma koje sa mnom nisu imale nikakve veze. Poklonio sam se s dužnim poštovanjem reditelju koji je predivan i jako mi se sviđa kao osoba. Na kraju, drago mi je što to ipak nisam učinio. Glumiti Marvina Geja je sjajna prilika, ali ja se ipak držim svoje muzike – rekao je Kravic.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime