Lejdi Gagi su pre dve godine oteli pse, a sad je lopovi tuže i traže milion i po dolara…

0
395
Lejdi Gaga - Top Gun: Maverick/press promoo
Oglasi

Pevačici Lejdi Gagi su u februaru 2021. godine oteti psi, a tom prilikom ranjen je i čovek koji ih je šetao.

Pojavio se snimak napada na telohranitelja Lejdi Gage… Pucali u njega i oteli njene pse, pevačica nudi 500.000 dolara da joj vrate ljubimce

Gaga je tada ponudila nagradu od pola miliona dolara ako njeni psi Gustav i Koji budu vraćeni nepovređeni. Dženifer Mekbrajt vratila je pevačicine ljubimce 26. februara, dva dana pošto su ukradeni, a sada tvrdi da novac još uvek nije dobila, piše TMZ.

Ležala sam u svom stanu u Njujorku, okružena bubama, ogledalima i kokainom… Lejdi Gaga u novoj biografiji prvi put progovorila o svojoj zavisnosti

Kako se dalje navodi, Mekbrajtova je odlučila da tuži pevačicu i od nje traži odštetu od milion i po dolara zbog navodnog “objavljivanja obmanjujuće nagrade”.

Lejdi Gaga otkrila: Silovao me moj muzički producent, pretio je da će spaliti sve moje snimke

Dženifer Mekbrajt je, inače, navodno bila u vezi sa ocem jednog od muškaraca odgovornih za napad na šetača pasa Lejdi Gage, Rajana Fišera. On je tom prilikom upucan u grudi, ali je srećom preživeo.

Lejdi Gaga pričala o Putinu, pa uvredila sve Ruse: Bili su i ostali glupi…

Dženifer je osuđena na sve godine uslovne kazne, dok je Džejms Hovard Džekson, koji je proglašen glavnim krivcem, osuđen na 21 godinu zatvora.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime