Lana Del Rej predstavila novu/staru pesmu “Say Yes To Heaven”, koja je svojevremeno “slučajno” puštena u javnost…

0
335
Say Yes To Heaven_Cover Artwork
Oglasi

Posle velikog uspeha njenog devetog studijskog albuma “Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.”, Lana Del Rey predstavila je novi singl pod nazivom “Say Yes To Heaven”.

Numeru su 2012. godine napisali Lana i Rik Nouls, kada su fanovi imali priliku da je čuju nakon što se neplanirano pojavila u javnosti, a u poslednjih nekoliko meseci stekla je ponovnu popularnost na društvenoj mreži TikTok. Imajući to u vidu, muzičarka je odlučila da publici predstavi kako zvaničnu, tako i sped-up verziju.

Lana Del Rej objavila detalje novog albuma i cover – u toplesu, necenzurisano…

Pored novog singla i albuma “Did You Know There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.”, na kom je predstavila 16 novih pesama među kojima su zapažene numere “Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”, “A&W“ i “The Grants“, i prethodna izdanja ostvaruju značajne rezultate. Veoma hvaljeni studijski album “Blue Banisters”, koji je stigao na krilima izdanja “Chemtrails Over The Country Club“, neprekidno osvaja slušaoce širom sveta.

Lana Del Rey_Press Photo_credit Universal Music Serbia

Zanimljivo je da su oba albuma objavljena 2021. i da su se našli među najprodavanijim izdanjima godine, što je Lani osiguralo titulu muzičarke sa najbrže rastućom prodajom poslednjeg veka. Lana je u 2022. predstavila singl “Watercolor Eyes”, pesmu koja je snimljena za popularnu HBO seriju “Euphoria“.

Lana Del Rej za promociju albuma zakupila jedan jedini bilbord… u gradu bivšeg dečka

Trenutno su u pripremi nastupi koji će se ovog leta održati na velikim muzičkim festivalima, kada će muzičarka po prvi put imati priliku da nove pesme peva uživo zajedno sa fanovima.

Izdanje “Say Yes To Heaven” je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime