Kraj rata među braćom Galager? Liam i Noel osnovali zajedničku kompaniju za filmsku produkciju…

0
208
Oglasi
Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža
Liam i Noel Galager/Photo: fotomontaža

Sudeći prema najnovijim informacijama, braća Galager spremaju niz iznenađenja za ovu godinu. Tako su Liam i Noel Galager navodno registrovali zajedničku kompaniju za filmsku produkciju. Braća Galager, poznati po radu u bendu Oasis, čija je svađa 2009. dovela do prestanka rada ove izuzetno popularne britanske rock grupe, navodno su putem firme House osnovali kompaniju pod nazivom Kosmic Kyte koja je registrovana za proizvodnju filmova.

Pogledajte do sada neobjavljeni snimak Liama Galagera u obradi legendarne himne The Who “My Generation”

Prema britanskom tabloidu The Sun, obojica Galagera navedeni su kao direktori kompanije zajedno s Alekom Mekinlajem koji vodi poslove grupe Oasis i Noelovu firmu za upravljanje poslovanjem Ignition. Kao dokaz tome spominje se i Liamova objava na twitteru gde je u šali napisao da će ga uskoro staviti na film i pretvoriti ga u zvezdu. U istom tekstu spominje se i mogućnost da bi Liam i Noel mogli da rade na biografiji grupe Oasis posle uspeha filmova ‘Bohemian Rhapsody’ i ‘Rocketman’.

Noel Galager je stvarno ovo rekao: Voleo sam svoju majku, sve dok nije rodila Liama

Proširila se i priča o izdanju legendarnog nastupa grupe Oasis  na Knebworthu zbog čega su prošlog meseca fanovi grupe bili pozvani da podele svoja sećanja na taj nastup iz 1996. godine povodom njihove 25. godišnjice. Uz sve nabrojano, krajem meseca se očekuje i premijera filma ‘Creation Stories’ – filma o kreativnom direktoru diskografske kuće Creation Alanu Megiju koji je svojevremeno bio i menadžer grupe Oasis.

U filmu će se pojaviti Liam i Noel Galager koje glume Džejms Mekleland odnosno Lu Harvi-Eledž. Početkom godine Liam Galager je je dao da se nasluti da bi do kraja 2021. godine grupa Oasis mogla da se ponovo okupi i da prikladno proslavi 30 godina od nastanka.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime