“Kraj” je u stvari novi početak… optimistično poručuje Laka

0
80
Laka - Kraj, screenshot
Oglasi

Pošto je 8. marta ove godine predstavio pjesmu “Mama”, Elvir Laković Laka sada je objavio novi singl, pod naslovom “Kraj”.

U prepoznatljivom stilu, brat i sestra Laković na izvanredan način slave kraj kao novi početak. Inspirativna i izrazito melodična pesma donosi snažnu poruku o samopouzdanju i veri u sebe koju svako od nas treba da ima.

Laka objavio novi singl… stigla je “Mama”

“Kraj” nas podseća na važnost oslanjanja na vlastite moći i hrabrosti da krenemo napred. Emotivnim stihovima i radiofoničnom melodijom, Lala i Lela nas vode na putovanje samospoznaje i ohrabruje nas da pređemo preko svega što nas koči. “Jer svaki kraj je i početak novoj sreći” ističu stihovima i dodaju kako žele da podsete ljude da je snaga u njima samima i da uvek postoji nova prilika za rast i napredak.

Laka – Kraj, screenshot

Svi naši snovi ostvarivi su ako se usudimo da napravmo prvi korak, a kad konačno skupnimo hrabrost i napravimo ga, sve se menja.

Prateći spot režirali su Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić iz video produkcije DOKSA, a montažu potpisuje Bojan Hadžiabdić. Uz Laku i Lelu, u spotu se pojavljuje i njezin sin Roko. Kolorima nabijena vizualna priča prati Lakine stihove, i jednostavno, a vrlo efektno opisuje “kraj il’ početak”.

Kad Kekin sretne Laku… Neki se rode s imidžom, a neki moraju da puste bradu i brkove

Novi singl nadahnuće je i vetar u leđa svima koji stoje na mestu, a žele da krenu dalje, i pravi je podsetnik da je svaki “Kraj” zaista i novi početak.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime