Koncertna promocija albuma Ivana Jegdića 1. jula u bašti Studentskog grada

0
241
Oglasi
Ivan Jegdić/ Photo: Andrija Radojević
Ivan Jegdić/ Photo: Andrija Radojević

U četvrtak, 1. jula u bašti Doma kulture Studentski grad biće održana promocija albuma Ivana Jegdića.

Pre nekoliko meseci mladi kantautor objavio je digitalno izdanje “Neka čuju me“, kome je prethodilo nekoliko singlova.

Ivan, autor jedinstvene boje glasa, utkao je u modernu produkciju i savremenu muziku razne ljubavne i sociološke motive koji se oslanjaju, kako na istoriju srpske književnosti tako i na svetsku istoriju i mitologiju.

Ivan Jegdić/ Photo: A. Trifunović
Ivan Jegdić/ Photo: A. Trifunović

U bašti Doma kulture Studentski grad Ivan će promociju otvoriti “Pričama o pesmama“, gde će biti sagovornik uredniku muzičkog programa Milanu Đurđeviću i urednici književnog programa Tamari Mitrović.

U razgovoru sa urednicima, Ivan će opisati kako je moderne žanrove ukrstio sa kompleksnim tekstovima, o nastajanju pesama, kao i o porukama koje njegove pesme šalju.

– Pozivam sve ljude koji vole ovo šta ja radim da dođu na nastup i promociju albuma u baštu Studentskog grada. Ulaz će biti besplatan, koncert je sa celim bendom, a pre same svirke govorićemo o pesmama. Vidimo se od 20:00 časova – kazao je Ivan povodom promocije.

Jegdićev singl “Bolji čovek“ već broji milionska preslušavanja na streaming platformama, a sa albuma su se izdvojile pesme “Zalazak sunca“ po adaptaciji stihova Jovana Dučića, kao i “Vatra i ništa“.

Ko ne može da svrati do DK Studentski grad imaće priliku da sluša Ivana na Exit festivalu 9. jula.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime