Koncert podrške “Topolčani za Mikija” 25. novembra u Bačkoj Topoli

0
399
Oglasi
Mihajlo Miki Pjevač/Photo: mojabackatopola.rs
Mihajlo Miki Pjevač/Photo: mojabackatopola.rs

Humanitarni koncert “Topolčani za Mikija” biće održan 25.novembra u PK Izlog Ideja u Bačkoj Topoli. Nastupiće lokalni bendovi Ofingeri, Koridor X, Inbox, Kora, Konfuzija, CSB, Rosenkranz, Vision i muzičari sa kojima je Miki sarađivao i na koje je ostavio nesumnjiv umetnički uticaj.

Koncert podrške se organizuje sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pokrivanje troškova lečenja i servisiranje nagomilanih računa koji ugrožavaju njegovo imovinsko stanje. Ulaznica za sam koncert će koštati 200 dinara, a svako ko želi biće u mogućnosti da priloži i dodatan prilog.

Krajem septembra sticajem nesrećnih okolnosti Miki je doveden u teško zdravstveno stanje koje mu ometa normalno funkcionisanje.Trenutno ne može da brine sam o sebi, potpuno zavisi od pomoći prijatelja i zdravstvenih radnika. Čeka ga dug oporavak, puno nege i rada kako bi mu se omogućilo da što pre povrati sve funkcije neophodne za samostalan život.

Mihajlo Miki Pjevač, je muzičar i pesnik iz sela Mićunovo kod Bačke Topole. Strastveni kolekcionar vinila, stripova i knjiga. Zaljubljenik u umetnost. Čitav život posvetio je muzici i prijateljima. Inspirisao je mnoge generacije da se bave muzikom, naučio ih da je slušaju i cene. Zahvaljujući svojoj dečijoj iskrenosti i ljubavi prema muzici, kada su mnogi žurili da odrastu, odlazili na fakultete, iz zemlje, osnivali porodice i privatne biznise, Miki se nije menjao. Strpljivo je čekao ekipu klinaca koji će ga shvatiti i dati veliki doprinos u realizaciji njegovih ideja, što će rezultirati osnivanjem velikog broja bendova različitih muzičkih stilova sa jasnim Mikijevim umetničkim pečatom.

Bendovi Izlog Ideja, Rosenkranz, Upravnik ludnice, Polja, Ofingeri, Koridor X I mnogi drugi projekti samo govore o njegovoj neizmernoj ljubavi prema muzici.

I zato, u subotu, 25. novembra, svi u Bačku Topolu…

HL

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime