Ko o čemu, Kit Ričards o drogama: Ne bih to preporučio nikome, ali ja sam izuzetak…

0
362
Oglasi
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen
Kit Ričards/Photo: YouTube printscreen

U novom BBC dokumentarcu o legendarnim Rolling Stonesima, Kit Ričards je otvoreno pričao o korišćenju heroina, introvertnosti i pritiscima života pod budnim okom javnosti, sa naglaskom na to da nikome ne bi preporučio da se drogira.

Dokumentarac pod nazivom “My Life As A Rolling Stone” nedavno je pušten na BBC-jevom sajtu i tu u četiri epizode vidimo svakog od članova benda kako razgovara o svom privatnom životu i iskustvima sa bendom. Da podsetimo, Rolingstonsi slave 60 godina postojanja i trenutno su na turneji Evropom.

“LIFE GURU” KIT RIČARDS: ŽIVOT JE ISUVIŠE ZANIMLJIV DA BI UMRLI…

U drugoj epizodi dokumentarca, gitarista Kit Ričards priznao je da je posle stečene slave postao stidljiv u nekim situacijama koje podrazumevaju gužve i puno ljudi. Kaže da ne može da ode u bioskop, jer ga je sramota što svi gledaju u njega i što tako upropasti film svim ostalim gledaocima, a to je sve samo posledica slave.

KIT RIČARDS O DŽEGEROVOM SOLO ALBUMU: TO VAM JE KAO “MEIN KAMPF”, SVI IMAJU TU KNJIGU, ALI JE NIKO NIJE PROČITAO

Otvorio je dušu i o upotrebi droge, rekavši da je korišćenje heroina najvjerovatnije bilo način da pobegne od slave i svih pritisaka koje ona donosi.

– Ne bih to preporučio nikome. Ali to je lični izbor, jer ovo je surov svet i ponekad vam treba nešto kako biste se isključili – rekao je i dodao da veruje da nije rvedno krenuti tim putem.

Samo je pitanje kolikomu verovati.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime