Ko je za preslušavanje “Carry Fire”, novog albuma Roberta Planta?

0
304
Oglasi
Robett Plant, Led Zeppelin/Photo: YouTube printscreen
Robett Plant, Led Zeppelin/Photo: YouTube printscreen

Robert Plant, bivši frontmen Led Zeppelina, objavio je 13. oktobra svoj 11. solo album “Carry Fire” za izdavačku kuće Nonesuch i Warner Bros. Records.

Posljednji Plantov album “Lullaby and… the Ceaseless Roar” objavljen je 2014. godine, a kao i na prethodnom izdanju, Plant je ponovo sarađivao sa Sensational Space Shifters, bendom koji čine Džon Bagot, Džastin Adams,Dejv Smit i Lijam Tajson.

Na albumu se pojavljuju i brojni gosti, uključujući Krisi Hajnd na pesmi “Bluebirds Over The Mountain”, koju su napisali Ersl Hiki, violončelista Redi Hasa i Set Lejkman.

Kako je već najavio, Plant sledeće godine kreće na turneju po Severnoj Americi u okviru promocije svog novog albuma, a početak je zakazan za 9. februar u Reliju (Severna Karolina).

Između ostalog, sviraće i u Njujorku, Bostonu, Torontu, Čikagu i Los Anđelesu. Sa Plantom će na turneji biti njegov prateći bend Sensational Space Shifters.

Novi album Roberta Planta, “Carry Fire” dostupan je za strimovanje na stranici sajta The Irish Times, a možete ga preslušati i ovde… Samo se lepo i udobno smestite…

Izvor: bosonoga.con

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime