Klepton u pismu priznao: Imao sam užasnu reakciju na vakcinu protiv Covid-19, mislio sam da više nikad neću svirati. A propaganda je rekla da je vakcina sigurna za sve …

0
451
Oglasi
Erik Klepton/Photo:printscreen
Erik Klepton/Photo:printscreen

Erik Klepton podelio je svoje iskustvo sa vakcinisanjem, nazivajući svoje reakcije na njega “strašnim” i kritikujući takozvanu “propagandu” koja promoviše bezbednost vakcine.

Kad dva genija blues gitare sviraju zajedno… Poslušajte do sada neobjavljenu pesmu Erika Kleptona i B.B. Kinga

U pismu pisanom italijanskom arhitekti (i aktivisti protiv lockdowna) Robinu Monoti Gracidei, podeljenom na Telegramu i verifikovanom od strane Rolling Stonea, Klepton  je detaljno opisao neželjene efekte koje je iskusio posle primanja vakcine AstraZeneca protiv COVID-19.

“Uzeo sam prvu dozu AZ-a i odmah sam imao teške reakcije koje su trajale deset dana. Na kraju sam se oporavio i rečeno mi je da će proći dvanaest nedelja pre druge doze … “, napisao je Klepton u pismu.

Layla, you’ve got me on my knees… Ko je fatalna leptica kojoj su Bitlsi i Klepton pisali pesme?

“Otprilike šest nedelja kasnije ponuđeno mi je i uzeo sam drugi AZ, ali uz malo više znanja o opasnostima. Nepotrebno je reći da su reakcije bile katastrofalne, ruke i noge su mi bile ili kao smrznute, utrnule ili su pekle i bile prilično beskorisne dve nedelje, bojao sam se da više nikada neću svirati (patim od periferne neuropatije i nikada ne bih smeo da priđem igli). Ali propaganda je rekla da je vakcina sigurna za sve …”.

Ono što je Klepton opisao u svom pismu uglavnom je u skladu sa onim što ljudi mogu da očekuju posleprimanja vakcine AstraZeneca. Dobro je dokumentovano da mogući neželjeni efekti vakcine AstraZeneca mogu da uključuju umor, jezu, groznicu, mučninu, glavobolju ili “opšte loše osećanje”. Takođe može prouzrokovati “prekomerno znojenje, svrab na koži ili osip”, mada je to ređe.

Dosta im je lockdowna… Van Morison i Klepton zajedno snimili protestnu pesmu “Stand ad Deliver”

Prošle godine, Klepton se udružio sa kolegom skeptikom Van Morisonom za numeru “Stand and Deliver”, što je bila samo jedna od mnogih pesama koje je Morison snimio o pristupu vlade Velike Britanije suzbijanju širenja COVID-19.

“Nastavljam da koračam putem pasivne pobune i pokušavam da povučem liniju kako bih mogao aktivno da volim svoju porodicu, ali teško mi je da pregrizem jezik sa onim što sada znam“, napisao je Klepton u svom pismu.

“Tada sam upućen na Van Morisona, tada sam pronašao svoj glas, i iako sam pevao njegove reči, one su mi odzvanjale u srcu… Snimio sam “Stand and Deliver” 2020. godine i odmah se suočio s prezirom i porugom”.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime