Kijanu Rivs, koji na Arsenal Fest stiže sa svojim bendom Dogstar, od organizatora je tražio samo dve stvari…

0
8076
Dogstar/ Photo: Ross Halfin
Oglasi

Arsenal Fest počinje 27. juna, a organizatori kažu da će biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala. Ove godine, po prvi put na otvaranju festivala, će na glavnoj sceni nastupati i holivudski superstar Kijanu Rivs sa svojim bendom Dogstar.

Kijanu Rivs i Dogstar prvi headlineri Arsenal festa u Kragujevcu

Predstavnica festivala za odnose s javnošću Maja Cvetković rekla je za Euronews Srbija da je sama najava dolaska holivudske zvezde skrenula dodatnu pažnju na ovu manifetaciju.

– Uglavnom mi ljudi pitaju kada je Kijanu, kada dolazi, gde je spava, koliko dana ranije dolazi. Žele da ga vide, da ga sretnu ili sačekaju ispred hotela. Međutim, mnogi ne znaju kako se tačno njegov bend zove. Reč je o bendu Dogstar koji je jedan rokenrol sastav, odnosno trio. Kijanu u ovom bendu svira bas gitaru – kaže ona.

Pogledajte kako Kijanu Rivs “praši” po basu, na prvom koncertu benda Dogstar posle 20 godina…

Na pitanje kakvi su zahtevi članova ovog benda, pre svega popularnog glumca, Cvetković kaže da se ne razlikuju previše od ostalih bendova koji inače dolaze.

– Kiajnu je tražio toliko uobičajene stvari. Zaista nisu imali neke pretrane zahteve. Ono što su tražili su bezalkohono pivo i japansko piče sake. Na primer to nije često i možemo da kažemo da se po tome izdvajaju od ostalih – dodaje Cvektković.

Čovek. Mit. Legenda. Šta to spremaju Fender i Kijanu Rivs?

Četrnaesto izdanje Arsenal Festa okupiće i 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine.

– Ove godine nastupa i Zdravko Čolić i to sa Simfonijskim orkestrom. Po tome se inače razlikujemo. Na primer imali smo i Stefana Milenkovića na festivalu i pored toga što je ovo pre svega gitarski festival. Takođe i Bijelo dugme stiže na Arsenal Fest 2024. i zasviraće na Main stageu Kneževog Arsenala druge festivalske večeri. Možemo da obećamo dobar provod svakako ljubiteljima dobre muzike – rekla je Cvetković.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime