Kijanu Rivs i Dogstar prvi headlineri Arsenal festa u Kragujevcu

0
937
Dogstar, plakat
Oglasi

Proslavljeni holivudski glumac Kijanu Rivs, sa svojim bendom Dogstar u kom svira bas gitaru, prvo je potvrđeno ime Arsenal festa 2024. koji će biti održan od 27. do 29. juna u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

KIjanu Rivs već decenijama pleni, ne samo svojom glumom i izgledom, već i neposrednošću, skromnošću, humanošću, predstaviće Kragujevčanima, ali i, sasvim sigurno, brojnim gostima iz zemlje i regiona, onu manje poznatu, ali njemu veoma bitnu, muzičku stranu svoje ličnosti.

Kraj nagađanjima… Arsenal fest ostaje u Kragujevcu, saopšten i datum sledećeg festivala

Dogstar, alternativni bend iz Los Anđelesa koji, osim Rivsa, čine pevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus, obnovio je prošle godine aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album “Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ za svoju nezavisnu izdavačku kuću “Dillon Street Records”.

Prva dva izdanja, “Our Little Visionary” i “Happy Ending” datiraju iz 1996. odnosno, 2000. godine. Dogstar je oformljen 1991, a četiri godine kasnije napustio ih je originalni pevač i gitarista Greg Miler, te je njegovu ulogu preuzeo do tada prateći vokal Domrouz.

Kijanu Rivs je u prvoj fazi rada benda bio holivudska zvezda u usponu, a sada mu se vraća kao jedan od najvećih svetskih glumaca u poslednjih tridesetak godina.

Pogledajte kako Kijanu Rivs “praši” po basu, na prvom koncertu benda Dogstar posle 20 godina…

U prebogatoj karijeri nanizao je sijaset blokbastera – “Matriks”, “Brzina”, “Džon Vik”, “Tačka prekida”, “Mnogo buke ni oko čega”, “Mračni skener”, “Moj privatni Ajdaho”.

Četrnaesto izdanje Arsenal festa okupiće 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine. Ove godine, festival će ponovo biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala. Cena kompleta ulaznica za sva tri dana Arsenal festa od petka 12. januara je 4.500 dinara, a promo cena VIP kompleta je 12.000 dinara.

Čovek. Mit. Legenda. Šta to spremaju Fender i Kijanu Rivs?

Ulaznice se mogu nabaviti preko sajta www.tickets.rs i na svim @tickets.rs prodajnim mestima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime