Licemerje, zanat najstariji… Kid Rock prodaje pivo u koje je, doslovno, pucao iz puške

0
252
Kid Rock/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Kid Rock možda u javnosti glumi da ima problem sa Bud Lightom – dovoljno da snimi sebe kako puca u konzerve istog – ali očigledno je njegova mržnja prema inicijativi kompanije za raznovrsnost mizerna u poređenju sa njegovom ljubavlju prema kapitalizmu, pošto pevač još uvek prodaje pivo u svom baru u Nešvilu.

Don’t Tell Me How To Live… Kid Rok u novoj pesmi kritikuje cancel kulturu i “novu generaciju pi***ca”

Brend Anheuser-Busch je ranije ove godine izazvao bes kod konzervativnog dela Amerike, kada se udružio sa transrodnim glumcem i aktivistom Dilanom Mulvaneijem. Taj marketinški potez je bio loše prihvaćen od strane njihove glavne klijentele, s obzirom na to da su desničari pozvali na bojkot piva, što je rezultiralo naglim padom prodaje i otpuštanjem dva direktora marketinga.

POSTOJI I ROKER KOJI VOLI TRAMPA: Kid Rok republikanski kandidat za Senat Mičigena

Među nezadovoljnim ljudima je bio i Kid Rock, koji je osećao toliko gađenje partnerstvom Bud Lighta sa Mulvanijem da je smatrao da je prikladno da objavi video u kojem puškom uništava nekoliko konzervi piva pre nego što se okrene ka kameri i “zalaje”: “Jebeš Bud Light, i jebeš Anheuser-Busch”.

Ako bilo ko od Kid Rockovih fanova i istomišljenika poželi da rekonstruiše njegov video, može da ode do njegovog Big Ass Honky Tonk Rock ‘N’ Roll Steakhousea i kupi sebi nekoliko Bud Light piva kako bi mogao da puca u njih, navodi CNN.

Magazin Rolling Stone “upropastio” Kida Roka: Us***a lirika od koje krvare uši…

Nacionalni dopisnik za CNN Rajan Jang rekao je za televiziju:

– Uprkos onlajn cirkusu i pričama o bojkotu, Bud Light je bio dostupan kada je CNN nedavno posetio Big Ass Honky Tonk Rock ‘N’ Roll Steakhouse. Iskreno nisam siguran da li je zabrana sklonjena ili uopšte nije ni postojala.

Naravno, pored velikih medija i korisnici Twitera su iskoristili priliku da prokomentarišu situaciju i sipaju so na ranu američkom reperu.

Biće zanimljivo da vidimo kako će Kid Rok, koji upravo kreće na turneju, reagovati ako vidi konzervu dobrog starog Buda u publici.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime