Bajaga, Brejkersi, Zoster, Kolja, Nipplepeople i Ničim Izazvan na prvom In front of art festivalu u Sremskoj Mitrovuci

0
378
Bajaga i Instruktori, Belgrade Beer Fest 2022/ Photo: AleX
Oglasi

Prvo izdanje In front of art festivala biće održano od 17. do 20. avgusta u Sremskoj Mitrovici, na stadionu Sokolskog društva Partizan.

Ovog leta na festivalsku mapu regiona upisaće se još jedna raskošna četvorodnevna umetnička manifestacija, koju povodom prve godišnjice rada organizuje udruženje Art Front u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica, promoterskom kućom Odličan Hrčak i Kontakt konferencijom.

Festival In front of art će se odigrati u Sremskoj Mitrovici na sportskom stadionu sokolskog društva Partizan, a muzičke zvezde prvog izdanja festival biće Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Nipplepeople, Zoster, Kolja i Grobovlasnici i Ničim Izazvan.

Arsenal Fest Kolja i Grobovlasnici/Photo: AleX

Osim koncerata najatraktivnijih izvođača u regionu, posetioci će biti u prilici da prisustvuju i festivalu kratkog filma, kao i stand up nastupu Neše Bridžisa. Budući da je koncept In Front of Art festival okrenut svim generacijama i da je osmišljen kao mesto porodičnog susreta, zabava je zahvaljujući Cirkus Animatorima zagarantovana i za najmlađe posetioce.

In Front of Art program:

Četvrtak, 17. avgust: Festival kratkih umetničkih filmova // Bajaga i Instruktori

Petak, 18. avgust: Kolja i Grobovlasnici // Nipplepeople

Subota, 19. avgust: Partibrejkers // Zoster

Nedelja, 20. avgust: Cirkus Animatori // Neša Bridžis // Ničim Izazvan

In front of art festivala, plakat

Dnevne ulaznice za prva tri dana dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara na Ticket Vision prodajnim mestima in a ticket.rs, kao i u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica, ugostiteljskim objektima Capanna, Kafeterija i Splav Krug. Poslednji dan festivala, 20. avgust, je humanitarnog karaktera. Neće biti naplate ulaznica, već će se prikupljati dobrovoljni prilozi koji će biti donirani u humanitarne svrhe.

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022. Art Front je realizovao više od deset umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice. Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene, a Kontakt konferencija kao jedina relevantna muzička konferencija u zemlji se prirodno pridružila In Front of Art manifestaciji koja već prvim izdanjem obećava da će postati jedna od važnijih tačaka za razvoj kulturnoumetničke scene.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime