Kadar nevera… Tom Henks iznenađen što je nominovan za tri Zlatne maline

0
440
Tom Henks/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Tom Henks je u ponedeljak ostao, malo je reći iznenađen, kada je saznao da je zaradio tri nominacije za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja.

Za Zlatnu malinu nominovan je za dve uloge: za ulogu Prislijevog menadžera u biografskom filmu “Elvis” i za ulogu Đepeta u Disnijevom rimejku filma “Pinokio”.

Zašto Tom Henks danas ne bi mogao da snimi “Filadelfiju”?

U saopštenju za javnost organizatora dodele Zlatnih malina stoji da je Henksova uloga u filmu Elvis “najviše ismevana u 2022. godini”.

Dodatno je nominovan u kategoriji “najgoreg filmskog spoja”, a to su – “Tom Henks i njegovo lice puno lateksa”.

I dok film “Elvis” i njegovu zvezdu Ostina Batlera kritičari hvale, Henksovu ulogu njegovog menadžera, pukovnika Toma Parkera, mnogi su žestoko kritikovali.

Za najgori film nominovana i “Plavuša”.

Blonde/Photo: YouTube screenshot

Disnijev “Pinokio” je među pet nominovanih za najgori film za ovogodišnju Zlatnu malinu, uz kontroverzni biografski film o Merlin Monro pod nazivom “Plavuša”. U kritici New York Timesa piše da se Henks u filmu “Pinokio” pojavljuje sa gomilom lateksa na licu i ima bizaran naglasak.

Evo šta je istina a šta izmišljotina o Merilin Monro u filmu “Blonde”

Nominacije za Zlatne maline obično se objavljuju dan pre objave nominacija za Oskara. Henks je u užem izboru za Oskara za najboljeg glumca za film “A Man Called Otto”.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime