Imala sam samo 16, a oni su me pitali da li sam dobra ili loša devojčica…

0
392
En Hatavej/Šhoto: wikipedia.org
Oglasi

“Eileen”, triler koji je premijerno prikazan u subotu na filmskom festivalu Sundance, novi je film proslavljene glumice En Hatavej, koja je posle projekcije filma publici otkrila nepoznat detalj iz svoje prošlosti.

– Upravo sam se setila da je jedno od prvih pitanja koja su mi postavili kad sam počela da glumim i morala da budem u medijima bilo: “Jesi li dobra ili loša devojčica? Tada sam imala 16 godina – rekla je.

Dok jednom ne smrke…. ili prvi izbor ponekad nije i najbolji izbor… Ovih 12 glumaca su uloge dobili kao “rezerve”, pa – osvojili Oskara

Dodala je da je odlučila da prihvati ulogu u “Eileen” nakon što je odgledala hvaljenu dramu reditelja Vilijama Oldrojda iz 2016. “Lady Macbeth”, u kojoj je Florens Pju glumila ženu zarobljenu u braku s mnogo starijim muškarcem.

Inače, En je pre nekoliko godina magazin Star proglasio najomraženijom glumicom u Holivudu, a jedan od razloga za to bio je govor koji je održala nakon što je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Za nekoliko dana na Twitteru su se nagomilali postovi s heštegom #IHateAnneHathaway (mrzim Hatavej). Govor je ocenjen lažno skromnim, a En nije pomogla ni priča da je odbila da nosi Valentinovu haljinu jer je čula da će njena kolegica Amanda Sejfrid da nosi sličnu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime