Kad Tarantino poludi… Spilberg te uči da snimaš film tako što upravljaš mladim Kventinom

0
205
Oglasi
Directors Chair, printscreen
Directors Chair, printscreen

Spilbergovi snimci Kventina Tarantina i Dženifer Eniston za njegovu video-igru iz 1997. godine prepravljani su u sasvim novo iskustvo.

Video-igra Stivena Spilberga iz 1997. godine “Directors Chair” ponovo je pokrenuta i zamišljena kao avanturistička igra, i sve to zahvaljujući predavaču Univerziteta Kernegi-Melon Paolu Pederciniju.

Simulacija je prvobitno stvorena kako bi pomogla ambicioznim režiserima da pogledaju filmski proces iznutra. Kako su naveli mediji svojevremeno, “Spilberg te uči kako da režiraš igrani film. Igrač bi prošao kroz probleme na setu i sastavio priču iz snimaka koje je Spilberg snimio”.

EVO KAKO IZGLEDA TARANTINOVA PLEJLISTA… NA NJOJ JE 70 STVARNO VRHUNSKIH PESAMA

Igra “Directors Chair” uglavnom je bila zabavna, i sadržala je sumanute izvedbe Kventina Tarantina u unapred snimljenim scenama koje igrač i Spilberg snimaju (odnosno biraju) i sastavljaju tokom igre.

Tarantinova gluma je od ključnog značaja za Pedercinijevu novu verziju “Directors Chair”, koja uključuje sve unapred snimljene filmske isečke iz originalne igre i organizuje ih u narativnu avanturu čija priča zavisi od izbora samog igrača.

DUŽINA NIJE BITNA, UMEĆE JESTE… OVO JE 10 NAJBOLJIH REKLAMA KOJE SU REŽIRALI LEGENDARNI REDITELJI

Dok korisnici “igraju” ovu igru u novom ruhu, oni su primorani da donose odluke o naraciji koja uključuje hoće li Tarantino ostati miran ili će poludeti. Potom imate opciju da Tarantino krene da priča viceve. Na snimcima koji su korišćeni u originalnoj igri nalazi se i Dženifer Eniston.

Tarantinov performans je, malo je reći, neverovatan. Kao što je “World Gaming World” primetio: “Zašto je Kventin Tarantino izabran za jednog od aktera za ovu igru je misterija… vrhunski pisac i perspektivan režiser , ali ponekad ga je bolno gledati”.

Ovu verziju igre možete isprobati OVDE i naterati – Tarantina da poludi.

 

HL/Izvor: B92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime