Kad ni Oskar ne pomaže… Brendan Frejzer nema ni jednu jedinu ponudu za novu ulogu

0
251
Brendan Frejzer - The Whale/Photo: promo
Oglasi

Brendan Frejzer, ovogodišnji dobitnik Oskara za najbolju mušku ulogu, priznao je da trenutno nema ništa u poslovnim planovima uprkos renesansi njegove karijere.

U martu, 54-godišnji glumac imao je neverovatan povratak u Holivud osvojivši Oskara za film “Kit”, nakon godina pauze tokom kojih se suočavao sa ličnim problemima poput razvoda, smrti majke, zdravstvenih poteškoća, ali i navodnog zlostavljanja nekadašnjeg predsednika Holivudskog udruženja stranih novinara.

Nije majka licemera rodila… Brendan Frejzer ni po koju cenu neće na dodelu Zlatnih globusa

Brendan Frejzer je razgovarao sa novinarkom Hanom Storm na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Griniču, prenosi Independent.

Upitan da li ima neke uloge u skorijoj budućnosti, rekao je:

– Trenutno nemam ništa – možda sam zaista izbirljiv. Biće ovo dugo leto, rekao bih – ocenio je podsetivši na štrajk Udruženja pisaca Amerike.

Frejzer se osvrnuo na svoju ulogu u predstojećoj kriminalističkoj drami Martina Skorsezea “Killers of the Flower Moon”, koja će za nekoliko nedelja imati svetsku premijeru na Filmskom festivalu u Kanu.

Kristijan Bejl se pomirio sa sudbinom: Dobijamo uloge koje Dikaprio odbije, on je uvek prvi izbor…

– Veoma sam uzbuđen da vidim kako je ispalo. Radili smo po veoma toplom vremenu u Oklahomi, i ne mogu da ne budem ponosan zbog učešća u ovom epskom filmu. Jedino što ima toliko glumaca da ja možda dobijem scenu ili dve na kraju – našalio se oskarovac.

Brendan Frejzer se prvi put probio ranih devedesetih sa komedijom “Encino Man” i dramom “School Ties”, pre nego što je postao poznato ime nakon “Džordža iz džungle” i trilogije “Mumija”. Igrao je i u ostvarenjima “Gods and Monsters”, “The Quiet American” i “Crash”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime