Kad je Romero čuo Konstraktu… Bugarski predstavnik na Evroviziji: Da gledam takmičenje kao fan, glasao bih za nju!

0
286
Oglasi
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX

Iako je prošlo već nekoliko dana od Konstraktine pobede na Beoviziji, harizmatična pevačica je i dalje u žiži javnosti.

Glavni argument koji iznose njeni protivnici je da njen tekst, srž pesme “In Corpore Sano”, strana publika koja ne zna jezik možda neće shvatiti na pravi način i zato mlako reagovati na našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji.

KAD KRALJICA PITA “KOJA LI JE TAJNA ZDRAVE KOSE MEGAN MARKL…” POGLEDAJTE SNIMAK ZBOG KOJEG SE SVET VALJA OD SMEHA

Stoga smo rešili da proverimo šta o njoj i ovoj numeri misle njene inostrane kolege – i namerno smo izabrali Ronija Romera, frontmena grupe Intelligent Music Project, koji je bugarski predstavnik na Evroviziji 2022. s pesmom “Intention”.

Romerov sud zaista ima težinu s obzirom da važi za jednog od najboljih rok pevača na svetu, poznatog po svom radu sa bendovima Rainbow, Vandenberg, CoreLeoni, Michael Schenker Group i The Ferrymen.

Već posle prvih taktova pesme, Roni je uzviknuo:
– Vau, ovo je tako iznenađujuće i različito! Ceo koncept, stihovi – sviđa mi se što je zakoračila na rizičan teren sa tolikom samouverenošću! U vreme kada se svi trude da liče na nekog, ovo je tako osvežavajuće!

– Pevačica je neverovatna! Da ove godine gledam Evroviziju kao fan (a ne učesnik), sigurno bih glasao za Konstraktu! – izjavio je oduševljeno Romero. 

Inače, Romerova evrovizijska priča gotovo je podjednako interesantna kao Konstraktina – iako poreklom Čileanac, poznat po radu sa britanskim i američkim bendovima, Roni predstavlja Bugarsku dobrim delom zbog ljubavi prema jednoj ženi – prelepoj rumunskoj manekenki Korini Mindi.

OZBILJNA ROK EKIPA, RONI ROMERO I INTELLIGENT MUSIC PROJECT, PREDSTAVLJAĆE BUGARSKU NA EVROVIZIJI 2022.

S obzirom da je Korina stomatolog i da radi u Bukureštu, Romero se preselio kod nje jer njegov posao nije toliko statičan – bitno mu je da grad u kojem živi ima aerodrom, odakle može da odleti u bilo koji deo sveta gde ima obaveze.

A kao emotivni partner zgodne doktorke, sigurni smo da zna da – umetnik mora biti zdrav!

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime