Kad devojke kidaju… Nita Štraus i Alisa Vajt-Glaz objavile zajedničku pesmu

0
397
Nita Štraus i Alisa Vajt-Glaz/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Gitaristkinja Nita Štraus objavila je spot za pesmu “The Wolf You Feed”, koju je uradila u saradnji sa Alissom White-Glaz iz benda Arch Enemy.

Štraus je navela da je u prethodnih 10 godina, svaki put kada bi je u intervjuima pitali sa kim bi volela da sarađuje, pevačica Arch Enemyja bila prva koja bi joj pala na pamet, prenosi Plejer..

Nita Štraus: Stive Vaj, zbog tebe sam ostavila gimnastiku, ti si moj rok bog!

– Ona je zaista jedna od mojih omiljenih pevačica i performera u celoj industriji i stvaranje zajedničke pesme je bilo sve što sam očekivala da će biti! U ovom vremenu, bilo da je reč o politici, muzici, društvenim medijima ili našim privatnim životima, uvek treba biti na oprezu zbog vukova među ljudima koji su često tu negde oko nas. Ova pesma moža može biti podsetnik na to da svi imamo sposobnost da odaberemo kako ćemo reagovati na ono što se dešava oko nas – navela je Nita povodom izlaska nove pesme i spota.

Nita Štraus i Alisa Vajt-Glaz/Photo: YouTube screenshot

Nita Štraus ima savet kako postati sjajan gitarista, samo je trenutno neprimenjiv…

Zadovoljstvo ostvarenom saradnjom nije krila ni Alisa.

– Nita i ja smo najzad radile zajedno, što je nešto što obe želimo već godinama! “The Wolf You Feed” je catchy metal pesma koja razbija i ima zaista cool vajb. Zadržala sam analogiju o “dva vuka” kao temelj na kojem počiva pesma i koja ilustruje dihotomiju i unutrašnju borbu u svakome od nas. Svoje delove pesme sam snimila u svom kućnom studiju i zaista je bilo apsolutno zadovoljstvo graditi ovu numeru sa Nitom – izjavila je Alisa Vajt-Glaz.

Evo rezultata njihove saradnje:

HL/Izvor: plejer.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime