“Josepheen”… Panda Rhei predstavlja prvi video singl

0
256
Oglasi
Panda Rhei/ Photo: youtube.com printscreen
Panda Rhei/ Photo: youtube.com printscreen

Novo ime regionalne scene, Panda Rhei, prvim video singlom pod nazivom “Josepheen” najavljuje album “Save Your Souls You Fucking Monsters” koji će biti objavljen u martu ove godine za Geenger Records.

Iza imena Panda Rhei krije se zagrebački muzičar Ivan Kolar. Ono što je prvobitno zamišljeno kao intiman kantautorski projekat, u kratkom roku je pretvoren u žanrovski raznovrstan i dinamičan muzički poduhvat zahvaljujući saradnji sa producentom Lukom Dabrom.

“Josepheen” je pesma koju je producent i koautor albuma Luka Dabro iznedrio iz vokalnog samplea fraze “Keep your nose clean, Josepheen” jednog pankerskog demo snimka.

Panda Rhei/ Photo: Promo (Geenger Records)
Panda Rhei/ Photo: Promo (Geenger Records)

Tekst pesme uz dozu humora stavlja Betovena i njegovu Džozefinu u sadašnjost gde saznajemo tajne intrige i intimne detalje preispitujući visoke moralne standarde elitne aristokratije.

Za pesmu je snimljen i spot u režiji Lea Vidmara. Dodatno iskovavši ideju stručnim doprinosom snimatelja Kristijana Protulipca iz Izvan Fokusa, “Josepheen” je dobila tri različite priče sjedinjene u vremenu i prostoru praznog kluba, prljave zavese, klimavih stalaka i vrućih i nervoznih plesnih pokreta.

Kao što smo već rekli, “Save Your Souls You Fucking Monsters” izlazi u martu, a donosi 10 nervoznih i melanholičnih, erotičnih i humorističnih, iskrenih i zavaravajućih pesama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime