Jedan Fleš i dva Betmena… Majkl Kiton i Ben Aflek u novom filmu igraju Brusa Vejna u paralelnim realnostima

0
286
The Flash, promo
Oglasi

Prvi trejler za film “Fleš” (The Flash) je konačno objavljen, a u njemu pored naslovnog junaka vidimo i – Betmena. I to ne jednog.

Foršpan koji je premijerno predstavljen u poluvremenu Super Bowla, najvećeg sportskog takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama, prikazuje Barija Alena koji putuje kroz vreme, kako bi spasao svoju majku, koja je ubijena još dok je bio dečak.

Priča o pravom Betmenu… Nije bio superheroj, več ubica koji je učestvovao u najbizarnijem zločinu Amerike

Nažalost, putovanje kroz vreme je opasno i Bari, kog znamo i kao Fleša, nehotice završava u alternativnoj dimenziji u kojoj ne može da razlikuje prijatelje od neprijatelja.

Njemu je svejedno šta misle kritika i publika… Majkl Kiton: Ja sam najbolji Betmen ikada

U “Flešu” se pojavljuju i dve različite verzije Betmena, koje igraju Majkl Kiton i Ben Aflek, glumci koji su već igrali “maskiranog osvetnika”.

Iako je od ranije poznato da DC više ne planira da u jednom filmu ponovo spoji “stare Betmene”, sada je neizvesan i povratak Ezre Milera u naslovnu ulogu.

Munjevito postao zvezda, pa još brže dobio otkaz… Novi filmski Flash je ozbiljno problematičan momak

Glumac je imao niz problema sa zakonom zbog tuča i krađa u koje je bio upleten, a da li ćemo ponovo moći da ga vidimo kao Fleša, zavisi od planova koje za DC univerzum imaju Džejms Gan i Piter Safran, koji su sada na čelu studija.

“Fleš” će premijerno biti prikazan u bioskopima 16. juna ove godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime