Jazz sredom #19… Zvuci Afrike uz Ubuntu trio u Kuglašu

0
362
Photo: pixabay.com
Oglasi

U okviru jazz jam session večeri koje se održavaju svake srede, 9. marta od 19:00 časova u klubu Kuglaš očekuju nas zvuci Arfike uz Ubuntu trio.

Svake srede očekuje nas novi program u Kuglašu, koji uključuje sve više muzičara ali ovo veče će biti posebno.

Devetnaesto Jazz veče u Kuglašu obeležiće zvuci Afrike, kultura ljubavi i humanost, a u afrikanizam nas uvlači Ubuntu trio sa izvedbama poznatih pesama, standarada, kao i originalnih kompozicija u sa africkim ritmovima i gruvom.

Ubuntu trio čine Borivoj Nikolić Borko (gitara/vokal), Vukan Potežica (kontrabas/bas gitara) i Tom Franklin Feđa (bubnjevi).

Na repertoaru će se naći poznate fjužn numere, kao i džez standardi u originalnim aranžmanima, a nakon toga sledi otvoren jam session i svi su dobrodošli da se priključe

Ulaz će se naplaćivati 250 dinara ali organizatori navode da ulaznice ne moraju da plaćaju studenti FMU koji imaju indeks sa sa sobom kao ni muzičari koji će svirati (ali moraju imati instrument sa sobom – bubnjari palice, pianisti indeks ili note).

Takođe, studenti bilo kog fakulteta ili srednjoškolci koji sa sobom imaju ideks ili đačku knjižicu plaćaju ulaznicu 150 dinara.

Photo: Promo
Photo: Promo

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime