Iznenađenje… Tarantino odustao od “The Movie Critic”, njegov poslednji film biće nešto sasvim drugo?

0
155
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Kventin Tarantino je navodno odlučio da odustane od “The Movie Critic”, koji je trebalo da bude njegov poslenji film.

Prema izveštaju Deadline Hollywooda, neotkriveni izvori su izjavili da se reditelj “jednostavno predomislio” o snimanju filma “The Movie Critic”. Deadline takođe navodi da su postojale glasine da je Tarantino prepravio scenario, kao i da je produkcija filma odložena zbog prošlogodišnjih štrajkova scenarista i glumaca.

Zašto Lik Beson tvrdi da ga je Tarantino iskopirao: Ja sam se toga prvi setio…

Umesto toga Tarantino će se, navodno, fokusirati na potpuno novi projekat za svoj deseti i posljednji film. Reditelj tek treba da potvrdi navodno otkazivanje filma “The Movie Critic”.

Bred Pit bio je najavljen kao glavna zvezda projekta, a šuškalo se i o tome da će se u filmu pojaviti i drugi glumci koji su u prošlosti radili s Tarantinom.

Kventin Tarantino: Svašta radim u svojim filmovima, samo jedno ne…

Tarantino je ranije otkrio da priča govori o stvarnom filmskom novinara “pornografskog časopisa”, koji je često čitao dok je odrastao.

– Pisao je o mainstream filmovima – rekao je Tarantino. – Mislim da je bio jako dobar kritičar. Bio je ciničan kao sam đavo. Njegove recenzije bile su između ranog Hauarda Sterna i onoga što bi Travis Bikl mogao da bude da je bio filmski kritičar.

Saznanje Deadlinea dolazi nedugo nakon što je Production Weekly objavio članak koji je sugerisao da će “The Movie Critic” početi da se snima u jesen ove godine.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime