Izložba, svirka, druženje… PRVI ART&JAM FEST U SOUL PEDDLERU

0
255
Oglasi
Art&Jam Fest/Photo: facebook promo
Art&Jam Fest/Photo: facebook promo

Art&Jam je organizacija koja se bavi ukrštanjem različitih sfera umetnosti na jednom mestu.

Ideja organizatora je da prvi put na Art&Jam Festu, od 26. do 28. aprila, predstave talentovane umetnike koji se bave crtanjem, slikanjem i muzikom, za čije talente možda i niste znali.

– U našem okruženju postoji veliki broj multitalentovanih ljudi koje bismo ovom prilikom želeli da povežemo i predstavimo vam njihova višestruka umeća. Plan je da se u toku izlaganja radova ujedno i dešavaju jam session svirke u kojima bi, između ostalih učestvovali, i sami izlagači – kažu organizatori.

U sklopu trodnevnog Art&Jam festa u novosadskom klubu Soul Peddler odrzavaće se i koncerti autentičnih novosadskih alternativnih bendova u kojima neki od izlagača i sviraju.

Izložba će biti prodajnog karaktera, a kupovinom radova izlagača publika će podržati dalji rad samih umetnika i podstaći razvoj festivala.

Kad je reč o izlagačima, trenutna lista učesniak izgleda ovako: Živko Kondić (Zhillustrator), Dimitrije Crvenčanin (Dm3_inks), Antonio Maletin (Anthony Avon), Nemanja Radovanović (NemanRa), Raven sisters, Damir Pavić (Septic Art), Sara Dimitrijević (Kablarkae), Bojana Jarošenko, Vojin Vuić, Tara Kerac, Jovan Obradović (Shpira), Stefan Papić (Papke Draws), Ana Stanković, Erna Paljevac, Marina Milanović, Ivan Francuski (Frantz), The White Japanese Lapot fanzine…

Tokom festivala, za atmosferu će biti zaduženio DJ Raven Sisters (post punk, dark wave, synth dark pop) i Direct Control (hiphop, Instrumental, jazz funk etc.), a u večernjim terminima nastupiće:

Petak
Testet Ölt
Tentacle Wizard
Frakhtal (debi) nastup novosadskog instrumental/post-rock benda


Subota
Cheap Moonshine
Artio
Jam session (Aleksandar Savić, Jovan Obradović, Nemanja Ivančević,Branislav Smuk, Miloš Rašković, Igor Lečić)
Mountain Tea

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime