“Izgubljeni” album Oasis, nastao uz pomoć veštačke inteligencije, tema je No. 1 u svetu, reagovao i Liam…

0
303
Liam Galager/Phozo: instagram screenshot
Oglasi

Liam Galager dao je svoj sud o “izgubljenom” albumu Oasisa koji je napravljen pomoću veštačke inteligencije i nedavno je postao viralan.

Album je napravio britanski bend Breezer, koji je zamislio kako bi zvučalo da se Oasis reformiše i objavi novi album 2023. Na njemu su bile Breezerove originalne pesme – napisane tokom 2021. – sa pevačevim vokalima koji su zamenjeni verzijom glasa Liama Galagera generisanim veštačkom inteligencijom

Liam Galager objavio treći studijski album, kritičari NME oduševljeni…

Manje od nedelju dana otkako je debitovao na mreži, album – nazvan “AISIS” – već je prikupio desetine hiljada pregleda, pokrenuo onlajn debatu i imao izuzetno pozitivan odgovor od mnogih fanova Oasisa.

Međutim, još više iznenađuje to što je bivši frontmen grupe Oasis Liam Galager uživao u projektu i na društvenim mrežama pohvalio indi bend što je napravio nešto “bolje” od mnogih drugih izdanja.

Liam Galager besan zbog “kulture otkazivanja”: Samo probajte da mene otkažete, vi je..ni dosadnjakovići…

Odgovor je nastao kada je fan pitao pevača “da li je slušao album “AISIS” na Twitteru”. Na ovo je Galager odgovorio rekavši da je samo delimično slušao album, ali da je i dalje impresioniran.

“Nisam čuo album, samo melodiju. To je bolje od svih ostalih pokušaja”, napisao je Galager.

Zatim je drugom pratiocu rekao da je oduševljen projekatom i da na mu “zvuči mega”, piše NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime