“Izgubljena” pesma Queena “Face It Alone” dobila i video spot

0
569
Oglasi

Tri decenije otkako je pesma nastala za vreme snimanja albuma “The Miracle” (1988.), zadivljujući novi video Sajmona Laptona za “Face It Alone” daje snažnu vizuelnu dimenziju velikoj ‘izgubljenoj’ pesmi grupe Queen.

Od animacija i efekata kaleidoskopa do rekreacije članova benda dok provode vreme u voljenom studiju u Montreju, zajedno s evokativnim slikama iz video zapisa nastalih u vreme “The Miracle” ere, najnoviji video grupe Queen savršena je dopuna novootkrivenoj baladi koju Rodžer Tejlor naziva arhivskim “draguljem”.

Queen/Photo: promo conversationsabouther.net/

Izvorno objavljena 13. oktobra, “Face It Alone” prva je u poslednjih osam godina nova pesma grupe Queen koja sadrži i vokal Fredija Merkjurija, čiju interpretaciju Brajan Mej opisuje kao “prelepu i dirljivu”.

Zasijao zaboravljeni dijamant iz zaostavštine grupe Queen sa Fredijem Merkjurijem… poslušajte “Face it Alone”

S druge strane, video sjajno sažima svu oštrinu i prkos pesme u dramatičnom scenariju koji se dotiče tema samoće, hrabrosti i spasiteljske moći prijateljstva.

Pesma će takođe biti uključena na najavljeno limitirano kolekcionarsko izdanju box seta 13. reizdanja studijskog albuma “The Miracle”. Izdanje od osam delova može da se pohvali diskom koji sadrži više od sat vremena prethodno neobjavljenih snimaka, uključujući šest neobjavljenih pesama. Audio uključuje i iskrene razgovore benda u studiju, dajući tako direktan uvid u kreativni proces četiri člana benda.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime