“Is There Something More Than This”… Beogradski Nothing Sacred objavio novi album

0
499
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen

Beogradski Punk/HC bend Nothing Sacred objavio je drugo studijsko izdanje pod nazivom “Is There Something More Than This” (Tepaphone records).

Album sadrži 14 pesama, a u zvuku se oseti da je bend uzeo širu sliku uticaja pa se tu može čuti “od metala do psihodelije upakovane u pesimističan hard core punk” kako navode neki članovi benda.

Očekuje se i vinilno izdanje ali za sad album možete da preslušate i nabavite samo u digotalnom obliku preko datih linkova.

Treba napomenuti i da je prvi album “Sel Titled” objavljeno 2019. godine i da su Nothing Sacred za kratko vreme imali prilično veliki broj svirki.

Prvu priliku da ih vide i čuju, imaće Beograđani već 18. januara u Zappa Bazi gde će nastupiti zajedno sa bendovima SUS, Drawbacks i Vox Populi.

Nothing Sacred/ Photo: Promo

Album “Is There Something More Than This” sniman je i miksovan u studiju Košnica tokom 2022. i 2023.

Za produkciju su bili zaduženi Damjan Stefanović i članovi benda. Mastering je radio Radan Ðorđević Rahmanee u studiu Shtayga u Beogradu krajem 2023. i početkom 2024. Omot su dizajnirali Grebo Gray i Marija “Zmaya” Gray.

Standardnu postavu benda čine: Igor Bašić (vokal), Nikola Nedeljković (gitara), Ðorđe Jakovljević (gitara), Ivan Cvetković (bas) i Marjan Terzić (bubnjevi).

Na albumu su gostovali: Milica Vraneš (vokal), Natalija Naumović (Asphalt Chant) – klavijature, Pavle Batanjski (Skadrilla) – saxofon, Aleksandar Ćirić (Deca Manjeg Boga) – gitara, Mihailo Tadić (Del Arno Band) – sint i Neša Leković – gitara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime