Ipak nisu preležali dečije bolesti… Morisi i Džoni Mar se prepucavaju po medijima, pišu otvorena pisma, prozivaju se po društvenim mrežama…

0
351
Oglasi
Džoni Mar, Morisi/Photo: printscreen
Džoni Mar, Morisi/Photo: printscreen

Džoni Mar je reagovao na Morisijevu nedavnu izjavu, u kojoj je bivši frontmen grupe The Smits zamolio Mara da prestane da ga pominje kada daje intervjue.

– Ovo nije prazno pričanje ili histerična bomba. To je učtiv i smiren zahtev: Da li bi (Džoni Mar) prestao da pominješ moje ime u tvojim intervjuima? Da li bi, umesto toga, pričao o sopstvenoj karijeri, sopstvenim nezaustavljivim solo dostignućima i sopstvenoj muzici? Ako možeš, hoćeš li me, molim te, izostaviti iz toga? – napisao je Morisi na svom sajtu u otvorenom pismu Džoniju Maru i dodao:

– Činjenica je da me ne poznaješ. Ne znaš ništa o mom životu, mojim namerama, mojim mislima, mojim osećajima. Ipak, govoriš kao da ste moj lični psihijatar, s doslednim i neprekinutim pristupom mojim instinktima – naveo je Morisi i nastavio:

DŽONI MAR OTKRIO: JEDINA STVAR KOJU SAM RADIO I KOJA SE PRETVORIILA U SR…E SU SMTHSI… MORISI I JA SMO PREVIŠE RAZLIČITI

– Smatrao si me dovoljno inspirativnim da stvaraš muziku sa mnom 6 godina. Ako sam bio, kao što tvrdiš, takvo čudovište, gde sam te to tačno ostavilo? Oteo? Utišao? Vezao lancima? Oteo od strane vanzemaljaca? Ti si svirao gitaru na pesmi “Golden Lights” – ne ja.

DŽONI MAR (KOJI NAM I DALJE DUGUJE KONCERT) PRIZNAO: THE SMITHS SU PREVIŠE BRINULI ZBOG MEDIJA, POSEBNO JEDAN NAŠ ČLAN

– Da, svi znamo da će britanski mediji prenositi sve što kažeš o meni sve dok je okrutno i divljački. Ali ti si sve to učinio. Kreni dalje. Kao da ne možeš prekrstiš svoje noge a da me ne spomeneš. Naše zajedničko razdoblje bilo je pre mnogo života, i od tada je puno krvi teklo “ispod mosta”. Dođe vreme kada moraš da preuzmeš odgovornost za svoje postupke i svoju karijeru, s kojom ti želim sve dobro. Prestani da koristiš moje ime kao mamac za klikove. Nikada nisam napao tvoj solo rad ili tvoj solo život, i otvoreno sam pljeskao tom geniju u danima (pesama) “Louder than bombs” i “Strangeways, here we come’”… Molim te, stani. Godina je 2022, a ne 1982. – napisao je Morisi u svom otvorenom pismu.

MORISI POBESNEO NA AUTORE “SIMPSONOVIH”: NISAM RASISTA KOME ISPADA STOMAK, BOLJE SE POGLEDAJTE U OGLEDALO…

Oglasio se i Džoni Mar, i to objavom na Twitteru.

– Dragi Morisi, “otvoreno pismo” zapravo nije moderna stvar od 1953. godine. Čak je i Donald Džej Tramp to shvatio. Takođe, ovaj biznis sa lažnim vestima… malo je 2021, je l’ da? – napisao je Mar.

Inače, Džoni i Morisi su šest godina sarađivali u grupi The Smiths i snimili četiri albuma za to vreme, piše NME.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime