Hoće da zapale led… Grupa Kiss najavila spektakularan koncert na najhladnijem mestu na planeti Zemlji

0
710
Oglasi
Kiss/Photo: facebook@KISS
Kiss/Photo: facebook@KISS

Nakon što su započeli svoju oproštajnu turneju “End of the road world tour” u januaru 2019. godine i održali 110 koncerata, turneja je bila prekinuta zbog pandemije izazvane Covidom-19.

Podstaknuti pozitivnim razvojem situacije i vakcinom protiv korona virusa koja će navodno uskoro krenuti u opticaj, grupa Kiss najavila je nastavak svoje oproštajne turneje na kojoj će održati još 150 koncerata tokom sledeće godine, a koja uključuje i nastup na najhladnijem mestu na Zemlji.

KISS 2020 GOODBY… ČEKA NAS SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNJI VIRTUALNI KONCERT GRUPE KISS

U intervjuu koji je nedavno dao radio stanici 95,5 KLOS frontmen grupe Kiss Džin Simons rekao je:

– Već smo rezervisali koncerte po Evropi na otvorenom. Većina koncerata je već rasprodata. Počinjemo u leto sledeće godine. Vakcinaa će biti dostupna svima, a po svemu sudeći  najkasnije do januara, februara ili marta, a mi ćemo biti spremni nekoliko meseci posle toga. I doslovno smo već rezervisali sto pedeset gradova. Nastavićemo ovu turneju, koju smo prekinuli psole nastupa u sto deset gradova. Preostaje nam još 150, a možda i još više. Ne možete ni da zamislite šta smo sve isplanirali – izjavio je Simons i najavio nastup i na najhladnijem mestu na planeti.

– Postoji jedno mesto koje je najhladnije mesto na Zemlji. Zamislite da ćemo tamo da napravimo show s još većom pirotehnikom nego što ste ikada videli, jer tamo nema ničega. Ali to je sve što ću reći o tome.  Biće to show na koji će svi želeti da dođu.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime