Heavy metal praznik za fanove Iron Maidena 22. oktobra u MTS dvorani uz Piece Of Maiden i Simfonijski orkestar Muzikon

0
257
Piece of Maiden, plakat
Oglasi

Tribute band Piece of Maiden u pratnji simfonijskog orkestra Muzikon, nastupiće 22. oktobra u 20h u MTS dvorani, čime najavljuju pravi “heavy metal praznik” za sve ljubitelje kultnog engleskog sastava koji svetskom scenom praši već dobrih 50 godina.

Bolje hedbengovati, nego proleteti kroz šoferšajbnu… Ono kad su Iron Maiden snimili stvarno bizarnu reklamu, a Dikinson fanove nazvao “glupanima”

Ukrstiće se te večeri gitare sa violinama, violončelom i drugim gudačima i članovima Simfonijskog orkestra, izvodeći dugovečne i neprevaziđene hitove originalnog sastava Iron Maidena, čiji je lider već godinama jedinstveni, energični i po svojoj ekscentričnosti poznat – Brus Dikinson.

Piece of Maiden, plakat

S obzirom na to da je ovo premijerno izvođenje ovakvog muzičkog projekta u Beogradu, neizvesnost, ali i posebno ushićenje rađa činjenica da ćemo pesme koje slušamo decenijama , čuti u potpuno novom ruhu. Naravno, publika će imati prikike da čuje sve velike hitove poput “Aces High”, “The Trooper”, “Fear of the dark”, “Run to the hills”, “Hallowed be thy name” i mnoge druge…

Zašto Brus Dikinson misli da je Iron Maiden bolji od Metallice…

Gosti koncerta biće domaći autorski heavy metal bend Centurion.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime