Hari Stajls Bouvijev naslednik? Ne… ne bi mogao ni cipele da mu čisti…

0
259
Hari Stajls, Dejvid Bouvoi/Phptp: wikipedia.org/Lily Redman/Photobra|Adam Bielawski,
Oglasi

Toni Viskonti odgovorio je na tvrdnje da je Hari Stajls “novi Dejvid Bouvi”, odbacivši ih rečima da bivša zvezda One Directiona nije vredna poređenja.

Američki producent, poznat po tome što je bio doživotni Bouvijev saradnik, oglasio se na Facebooku kako bi podelio svoje mišljenje o 65. dodeli nagrada Grammy koja je održana u Los Anđelesu.

Ovaj projekat držan je u tajnosti, sve dok Iman nije rekla “ok”… Bret Morgan snima biografski film o Devidu Bouviju

“Koja je razlika između Grammyja i Las Vegasa? Nikakva!” napisao je kao status. Zatim je podelio svoje mišljenje o Stajlsu, koji je osvojio nagradu za album godine i najbolji pop vokalni album, trećom solo pločom “Harry’s House”, a izveo je i svoj hit singl “As It Was” uživo.

“Neko mi je upravo rekao da je Hari Stajls novi Bouvi?”, dodao je Viskonti u svojim komentarima. “Po onome što sam večeras video, on nije dostojan ni da mu čisti cipele”.

Za jednu od svojih ranih pesama Dejvid Bouvi je mislio da je bolja od “Space Oddity”… i nije jedini

Viskontijevo partnerstvo s Bouvijem trajalo je gotovo 50 godina, prvo su sarađivali na “Space Oddity” iz 1969., a s prekidima su radili na ukupno 10 albuma do konačnog albuma “Blackstar”, objavljenog dva dana pre smrti legendarnog muzičara u januaru 2016. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime