Grupa Zelen Patak iz Zrenjanina objavila singl “Hodam sam”

0
227
Zelen patak/Photo: Dragan Leleš
Oglasi

Bend Zelen patak iz Zrenjanina, kao prolećni vetar sa Begeja od 2017. godine trudi se da donese svojim pesmama nešto novo i osvežavajuće na muzičkoj sceni Srbije i regiona. a taj vetar sada nam je doneo pesmu “Hodaj sam”.

Bend čini osam članova: Pera Latinović (vokal, bas gitara), Saša Desnica (vokal, bendžo), Dejan Desnica (vokal, usna harmonika), Momčilo Dajević (vokal, električna gitara), Vladimir Dajević (akustična gitara, mandolina), Aleksandar Cvetković (harmonika), Nikola Veličković (bubnjevi), Damir Milutinov (vokal).

Neguju sopstveni stil koji se oslanja na mnoštvo žanrova: Irish, country, rock, punk itd. Muzika koju sviraju je brza i odlučna i nadaju se da će biti dopadljiva za širi auditorijum.

Zelen patak – Hodam sam, cover

Što se tiče tekstova, kažu:

– To smo mi, Zelen patak, imamo svašta da kažemo i to je to!

Pesma “Hodam sam”, sada objavljena za Lapmshade media, nastala je u vreme kada je frontmen benda Pera Latinović bio član zrenjaninskog punk benda Drink or die, a pesma je objavljena na njihovom prvom albumu.

Sada u novom aranžmanu, singl najavljuje prvi album benda pod nazivom “Još uvek veruješ”, na kome će biti deset pesama i čiji se izlazak očekuje polovinom septembra.

Prateći video spot za ovu pesmu uradili su Darko Marić i Zelen patak. Pogledajte:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime