Gotovo je? Njujork ukida potvrde o vakcinaciji za odlaske na koncerte u zatvorenom prostoru…

0
365
Oglasi
NjujorkPhoto: pixabay
NjujorkPhoto: pixabay

Koncertni prostori, kao i restorani i barovi, i dalje će imati fleksibilnost u traženju dokaza o vakcinaciji ili nošenju maski u zatvorenom prostoru ako to žele, tvrdi gradonačelnik Njujorka Erik Adams.

KAKAV GENIJALAN ROĐENDANSKI POKLON… MERIL STRIP DOBILA – METRO STANICU U NJUJORKU SA SVOJIM IMENOM

Gradonačelnik Adams najavio je promene u restrikcijama vezanim za pandemiju COVID-19 . Od ponedeljka 7. marta više neće biti potrebno proveravati dokaze o vakcinaciji pre nego što posetioci ulaze u zatvorene prostore, uključujući koncertne prostore, klubove, restorane, bioskope i barove. Adams je pojasnio da će firme “i dalje imati fleksibilnost u traženju dokaza o vakcinaciji ili nošenju maski u zatvorenom prostoru ako to žele”.

Prosečna sedmodnevna stopa pozitivnosti testova u celoj državi bila je ispod 2 posto od subote 27. februara, s manje od 2000 hospitalizacija, od prošle jeseni, prema The New York Timesu.

OD 9/11 DO COVID-19… SPAJK LI SNIMA DOKUMENTARAC O POSLEDNJIH 20 GODINA U NJUJORKU

– Njujorčani bi trebalo da izađu i uživaju u našem neverovatnom gradu – rekao je Adams na konferenciji za novinare. – Borba možda nije gotova, ali očigledno pobeđujemo u ratu. Otvoreni smo za poslovanje i New York City se vratio na svoje mesto.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime