Gorica Popović: Plaši me što mediji uče mlade ljude pogrešnim životnim vrednostima…

0
302
Oglasi
Gorica Popović/Photo: YouTube printscreen
Gorica Popović/Photo: YouTube printscreen

Iako je na pragu osme decenije života i iza sebe ima ozbiljnu karijeru, glumica Gorica Popović ne planira da se penzioniše već, kako se može zaključiti na osnovu novih projekata o kojima je govorila za dnevni list Nova, snima i radi više no ikad.

ALEKSANDAR ŽIKIĆ O MUZIČKOM UKUSU MLADIH: OVO NIJE VREME ZA ROKENROL, VEĆ VREME MLAKE I MLITAVE UMETNOSTI…

Između ostalog, glumica koja je nekada bila članica kutlne grupe Suncokret, zajedno sa Biljanom Krstić, Snežanom Jandrlić, Borom Đorđevićem… govorila je i o tome koliko je  brine to što danas postoji mnogo loših primera koji se putem javnosti plasiraju mladima, te ih uče nekim pogrešnim životnim vrednostima.

– Ima toliko stvari koje uče naše mlade nečemu što je grozno, a to su recimo rijaliti programi, to je isticanje nekih materijalih vrednosti, nije bitno ko si, kakav si čovek, bitno je koliko para imaš, kako se snalaziš. Naša omladina je izložena veoma lošim uticajima i stvarima, nećete naći ljude mlade koji danas čitaju, imaju neke uzore. Naćićete naravno, ne volim da generalizujem, ima divnih mladih ljudi, volim da se družim s njima. U pozorištu ih ima divnih, ali ako film i serija imaju čvrst stav o tome da je to pogrešno i strašno i ako ti junaci ne izlaze kao pobednici na kraju, nego kao gubitnici, onda naravno da je to loše… Čini mi se da je na scenaristima i na rediteljima da to pokažu – rekla je Gorica Popović.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime