Glumica Ket Denings tvrdi: Odrasla sam u ukletoj kući, u društvu duhova

0
408
Oglasi
Ket Denings/Photo: Fox promo
Ket Denings/Photo: Fox promo

Zvezda popularnog sitkoma “Dve devojke bez love”, Ket Denings, vratila se 2. avgusta na kanal Foks lajf u premijernoj drugoj sezoni komedije “Lutka”.

Lepa glumica koja je karijeru započela 2000, u kultnoj seriji “Seks i grad”, ulogom trinaestogodišnje razmažene devojčice iz bogataške porodice koja unajmljuje Samantu da joj “odradi” promociju bar micve, stasala je u jedno od najtraženijih, ali i najplaćenijih mladih lica američke televizije.

DUHOVI, ČUDOVIŠTA, UTVARE, UBISTVA I ŽENA OD GUME… OBJAVLJEN TIZER ZA “AMERIČKE HOROR PRIČE”, SPINOF ČUVENE SERIJE

Osim u pomenute “Dve devojke bez love”, Ket od 2010. gledamo u stalnoj glumačkoj postavi Marvelove “Tor” franšize, pojavila se i u pet epizoda serije “Vandavizija” ovenčane sa tri Emija, a u biografiju je upisala i naslove poput “Mornaričkih istražitelja”, “Urgentni centar” i drugi deo kultne bioskopske komedije “Big mama haus” sa Edijem Marfijem. Serija “Lutka”, međutim, bila je sasvim drugačije iskustvo, oktriva glumica koja je, inače, imala veoma zanimljivo detinjstvo.

HVALA TI FREDI KRUGERU, HVALA MAJKLE, HVALA DŽEJSONE… KO GLEDA HORORE NE PLAŠI SE KORONE

– Odrasla sam u kući iz 17. veka koju su izgradili prvi američki doseljenici, koja je, uveravam vas, ukleta. Detinjstvo pamtim po čudnim šumovima, koracima na tavanici i misterioznom nestajanju stvari. Ta kuća je danas turistička lokacija, a dok smo živeli u njoj, redovno smo bili domaćini lovcima na duhove – poručuje Deningsova, koja inače nije išla u osnovnu školu, već ju je završila vanredno od kuće.

NJen prvi posao bila je reklama za čips u kom su pronađeni otrovni sastojci, pa nikada nije ni počeo da se prodaje. Ipak, procenjuje se da je Ket od uloga do danas inkasirala 25 miliona dolara, što je svrstava u sam vrh američkog TV glumišta, pa njen put i odrastanje sa duhovima, možda, i nije tako loš recept za uspeh.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime